Saznajte što je to što potakne muškarca da vas zaprosi!

Dogodila ti se ljubav, sve je divno i bajno. Ti si zaljubljena, on je zaljubljen, upoznala si njegove roditelje, tvoji ga obožavaju, ali on nikako da postavi ono pitanje koje tako silno želiš. Saznajte u nastavku koji je to faktor koji muškarce potakne da donesu odluku za brak.

Vjerovali ili ne, muškarac kada je spreman, spreman je! Tome u prilog govori činjenica da nakon kratke veze ‘stariji’ muškarci u kasnim 30-im i 40-im godinama za koje ste mislili da su okorjeli neženje zaprose svoju partnericu na iznenađenje svih njihovih bivših djevojaka koje su bile uvjerene da takav muškarac nikada neće biti zreo za takav korak. Ali prevarile su se. Očito se radi o pravom trenutku kad se jednostavno dogodi taj ‘klik’.

Radi se jednostavno o trenutku kada muškarci postanu svjesni da se žele oženiti svojom partnericom ili ne žele. Zato i dolazi do prekida dugogodišnjih veza jer nakon toliko godina logičan korak je ući u brak i osnovati obitelj, a ako muškarac nije spreman na to, onda je to prijelomni trenutak kada ga se dovodi u situaciju da mu je lakše prekinuti nego ući u nešto na što nije spreman. Zato cure, nemojte svoje muškarce forsirati nikada!

Vjenčanje i brak je za muškarce zaista velik korak i ako se ne osjećaju spremni, sigurno neće zaprositi svoju djevojku.

I nemojte se zavarvavati, godine nemaju veze sa tim da li je on spreman ili ne. Ali, svakako postoje određene stvari koje žele postići prije braka. Prije svega žele imati dobar posao jer im je bitno da su financijski stabilni. Međutim financijska stabilnost nije jedina važna stavka već i samo napredovanje u karijeri, jer visoka pozicija im daje osjećaj samopouzdanja i sigurnosti. Također im je bitno da svoju partnericu dobro upoznaju, a pod tim podrazumijevaju da znaju što ih očekuje kad je ljuta, bijesna, sretna, tužna i zato žele imati što više životnih iskustava s njom poput putovanja, obiteljskih druženja, izlazaka, pa čak i svađa.

I zato ne žurite, ne forsirajte, uživajte u ljubavi!

 

View this post on Instagram

 

#JonHamm #Esquire . Photo credit: @marchomstudio . Stylist: @matthew_marden . Grooming: @kimverbeck

A post shared by JON HAMM Fan Account (@jon_hamm) on

Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar