Saznajte koje su 3 stvari muškarcima važnije od seksa!

Da li žene stvarno razumiju što muškarac želi od nje?

Postoji mnogo dosadnih i frustrirajućih mitova koji kruže među ženama, a tiču se muškaraca i o tome što oni misle o seksu i koliko im znači u vezi.  I vjerovali ili ne, seks im nije najbitnija stavka!

Među ženama kruži i tvrdnja kako muškarci svakih 7 sekundi pomisle na seks. Realno, da li je to uopće moguće? Istina je da je muškarcima seks jako bitan, kao i ženama, naravno, ali postoje  tri stvari koje su im bitnije čak i od seksa. Ako te stvari ne funkcioniraju, nikakav seks neće spasiti vezu.

  1. Razumijevanje – muškarcima je bitno da ga partnerica razumije i kao čovjeka i kao muškarca. Samo tako će ga moći prihvatiti u potpunosti sa svim njegovim manama i prednostima jer će razumjeti zašto on nešto radi, koji su mu prioriteti. Pokažite zanimanje za ono što se događa u njegovom životu!
  2. Pohvala – nikog se ne treba uzimati zdravo za gotovo. Priznajte da je u pravu kada je u pravu, pohvalite ga za neku lijepu gestu jer i vi očekujete da vas se pohvali i za novu frizuru, a da ne pričamo o drugim stvarima.
  3. Povjerenje – nijedna veza ne može opstati bez potrebnog povjerenja. Neopravdanu ljubomoru, ispade, pretpostavljanje držite pod kontrolom jer to svakog iritira.

Midas Widget

Ostavite komentar