Saznajte koje dame prema horoskopskim znakovima mogu osvojiti baš svakog muškarca!

One su lijepe, šarmantne, osvajaju gdje god dođu. Neke su čak i povučene i nježne, ali osvajaju svojom pojavom gotovo svakog muškarca! Saznajte da li ste muđu ova 4 znaka!

Vaga

Vage žene imaju istančan osjećaj za eleganciju, svojom pojavom zrače i bez problema su u centru pozornosti. Komunikativne su i zaista velike dame, osjećaju potrebu da se konstantno usavršavaju. Muškarci ih teško zaboravljaju.

Djevica

Žene Djevice ne vole otkrivati svoje emocije, osim kada se opuste u potpunosti, a to znači da moraju jako dobro upoznati drugu osobu s kojom se osjećaju sigurno. Imaju izražen smisao za humor, vrlo lako komuniciraju i brzo mogu donijeti zaključak što kojeg muškarca interesira te ga na taj način i vrlo brzo osvajaju.

Jarac

Žene Jarci su povučene i tajanstvene, muškarci ih doživljavaju kao savršene jer vrlo vješto sakrivaju svoje nedostatke  i slabosti. Vrlo su inteligentne, lako manipuliraju muškarcima, ali pripazite, ako ih povrijedite ostaviti će vas bez da trepnu.

Ribe

Žene ribe su izuzetno nježne i krhke, to je i njihova slabost i snaga jer u muškarcima izazivaju potrebu da ih zaštite i vole.  Izgledaju sanjivo i neodoljivo, a njihova krhkost privlači muškarce kao magnet. Žena Riba je vrlo romantična i priželjkuje muškarca koji će se prema njoj ponašati kao princ, ukoliko to ne dobije, razočarano pliva dalje u potrazi za svojim savršenim kavalirom.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar