Savršene fotografije Novogodišnjeg vatrometa uz Huawei Mate 10 Pro

30. prosinca 2017. –Inteligentni telefon Huawei Mate 10 Pro revolucionarni je uređaj koji zahvaljujući sposobnostima umjetne inteligencije nudi brojne mogućnosti snimanja fotografija. Upravo AI omogućuje snimanje fantastičnih snimki čak i u posebno zahtjevnim uvjetima kao primjerice pri fotografiranju vatrometa za vrijeme Novogodišnje proslave.

Kod svakodnevnog fotografiranja u normalnim uvjetima bitni su osnovni parametri fotoaparata, točnijebitno je znati kakav je senzor, kolika je svjetlina leća i koliko se brzo može postaviti fokus. Huawei Mate 10 Pro pri tome nudi vrhunske parametre. Uređaj raspolaže s dva senzora što rezultira fotografijama s više detalja i manje buke. Slike dvaju senzora kombiniraju se pomoću naprednih algoritama, a njihove leće su među najsvjetlijim koje su ikada korištene kod pametnih telefona. Fokus se postavlja faznim otkrivanjem, detekcijom kontrasta, mjerenjem dubina i laserskim sustavima za mjerenje udaljenosti. Zbog toga auto fokus funkcionira brzo i besprijekorno s nevjerojatnim efektima.

Pri snimanju nestandardne scene, kao što je vatromet na pozadini gotovo crnog noćnog neba, u postavkama kamere treba se prebaciti na scenu koja je suprotna standardnoj fotografiji u kojoj je sve dobro osvijetljeno. Tu uskače Huaweijeva umjetna inteligencija koja prepoznaje vrstu scene u stvarnom vremenu i ispravno prilagođava parametre čak i u neuobičajenim situacijama. Huawei Mate 10 Pro ima ugrađeni sustav priznavanja scene temeljen na algoritmima umjetne inteligencije. Uređaj sam prilagođava parametre fotografije kako bi se dobili najbolji rezultati pa vatromet snimljen s Mate 10 Pro nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Huawei Mate 10 Pro nudi i neke dodatne načine snimanja koje drugi pametni telefoni ne podržavaju. S jedinstvenim načinima fotografiranja s Mate 10 Pro uređajem, fenomenalni umjetnički efekti mogu se postići bez ikakvog iskustva u noćnoj fotografiji. Korisnici Mate 10 Pro telefona ne moraju pogađati koje će vrijeme ekspozicije dati najoptimalnije rezultate, jer zaslon telefona konstantno pokazuje napredak snimanja svjetala na tamnoj pozadini. Korisnici sami mogu odlučiti kada fotografija odgovara osobnim preferencijama, a okidanje fotografije može se učiniti u bilo kojem trenutku. Uhvatite savršene trenutke novogodišnje noći s Huawei Mate 10 Pro inteligentnim telefonom i fotografijom zauvijek zabilježite uspomene.

 

Ostavite komentar