Savršene deserte savršenih okusa naći ćete samo u Magnoliji!

Nova Magnolia u centru Zagreba, uređena u pariškom stilu, postala IT destinacija skrivena od buke grada

magnolia

Zagreb, 25. studenog 2016. godine – Jučer je u centru Zagreba, uz posebno osmišljene i maštovito ukrašene slastice, u društvu Tatjane Dragović, Martine Todorić, Ive Balaban, Mirjane Mikulec, Aleksandre Dojčinović, Daria i Jelene Šimić, Ive Balent, Igora i Marije Bišćan, Ive Gamulina Giannija, Dalibora Bagarića, Tarika Filipovića, Elizabete Gojan, Ivane Šundov, Petra Ćiritovića, Iris Androšević Pinjuh, svečano otvorena nova IT destinacija za sve ljubitelje slastica i vrhunski uređenih interijera. Novi chic koncept uređenja Magnolije, smještene u Gundulićevoj ulici, potpisuje renomirana hrvatska dizajnerica Edita Geci, dok su za inovativnu ponudu slatkih kreacija zaslužne vrijedne ruke vrhunskih slastičara te prokušana, tradicionalna slavonska receptura.

magnolia2

Nakon tri godine rada i već poznatih zagrebačkih adresa (Trakošćanska ulica i Radnička cesta), novim prostorom Magnolije, skrivenim od buke grada, dominiraju pastelne boje, jasne i otvorene plohe te urbani arhitektonski detalji. Mali ugrađeni separei, koji neodoljivo podsjećaju na pariške salone, mramorni stolovi te trendi stolice pružaju savršenu pozornicu za nadolazeći slatki advent. Uz nove okuse i slastičarske kreacije, novost u ponudi su i ručno rađeni, oslikani porculanski tanjurići, šalice za kavu, stalci za kolače te pribor za posluživanje, kao idealni pokloni za sve ljubitelje slastica i slatkih detalja. Pored interijera u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled, otvorenjem treće destinacije u Zagrebu, u Magnoliji ćete od sada moći uživati i u tematskim afterwork partyjima u srcu metropole.

Naša redakcija ostala  je zatečena magijom okusa premda smo mi ovisni o slasticama, vjerujemo da će ponuda Magnolie zadovoljiti i najzahtijevnija nepca. Danas se definitivno trijeznimo od jučerašnje bogate ponude:) Ma koja magija, nema druge riječi!

A.M.

 

 

Midas

Ostavite komentar