Savjeti za solo cure!

Donosimo top tri savjeta za single cure koje traže svoju drugu polovicu!

Većina od nas još dok smo bile male maštala je o svom princu na bijelom konju i nastavila se nadati kako će jednog dana možda naletiti na njega  nekom baru, školi, na internetu, privatnoj zabavi, dućanu, teretani i tako dalje da ne nabrajamo. Jeste li i vi jedna od onih kojoj dečki prilaze, ali vi ne osjećate onu čaroliju, magičnu iskru o kojoj svi pričaju?  Ako jeste, pročitajte naše preporuke koje će vam olakšati naći gospodina Dobrog.

Nemojte samo da se pretvorite u osobu koja će kriviti sve oko sebe što ste single, i to sa izlikama poput: nema smisla za humor, nije dovoljno pametan, nije dovoljno dobar, daje mi previše pozprnosti, preglasan je, ne daje mi dovoljno pozornosti i tako se popis nastavlja. Da li uopće znate koje osobine volite kod dečki? Evidentno je da vrlo dobro znate što vam se kod osobe ne sviđa, ali znate li bar neke osobine koje bi vam se svidjele? Prestanite biti usredotočeni na negativne strane, dopustite si da upoznate nekoga i njegove dobre osobine. Jer sigurni smo da ih ima, a i upoznavanjem druge osobe, upoznat ćete bolje i sebe.

Evo nekoliko preporuka kako biste lakše našli svog gospodina Dobrog:

1. Budite otvoreni za ponovno vrednovanje vaših očekivanja, a možda čak i sebe. Ne možete se držati uvjerenja da u obzir dolazi samo princ na bijelom konju.  Nemojte tražiti savršenstvo. Budite realni, pogledajte cijeli paket. Bit će stvari koje vam se sviđaju i ne sviđaju, pokušajte pronaći ravnotežu, usmjerite se prema osobinama koje vam se sviđaju.

2. Potražite nekoga u koga biste se mogli zaljubiti takav kakav je, a ne nekoga koga želite promijeniti. Često imamo poriv spasiti nekoga, promijeniti „lošu oosobu“ u dobricu.  Imajte na umu da se ljudi moraju željeti sami promijeniti. Ako pokušate promijeniti čovjeka, vjerojatno će vam zamjeriti, a to nije dobro za zdravi odnos.

3. Maknite zid koji ste izgradile oko sebe. Pokažite mu da vam se sviđa, nemojte igrati igrice jer se njemu možda neće htjeti igrati. U početku može biti jako teško biti svoji, postoji mogućnost da budete povrijeđeni ili poniženi,  ali dopuštanje sebi da budete ranjivi je najbolji način da se odnos popne na sljedeću razinu.

Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar