Sandale u potpisu Gulivera!

Guliver sandale Demi, roze_850 kn, Guliver sandale Demi, senf zute s resicama_690 kn

Guliver sandale Demi, roze_850 kn, Guliver sandale Demi, senf zute s resicama_690 kn

Fejk“ Gucci? Ne, riječ je o sandalama s domaćim potpisom koje mogu na bilo koju svjetsku modnu piste.

Guliver sandale Demi, boja lavande_690 k, Guliver sandale Demi, roze_690 kn

Guliver sandale Demi, boja lavande_690 k, Guliver sandale Demi, roze_690 kn

Ok, da odmah raščistimo u startu kako ne pričamo o „fejk“ sandalama ili modelima koje nude lokalni „šaneri“. Sandale o kojima pričamo nastale su „kod nas“. Da, u Hrvatskoj, u pogonu branda Guliver koji iz sezone u sezonu „izbacuje“ modele koje bi, bez problema da osvanu na nekoj od svjetskih modnih pista, sljedeći dan „furale“ brojne današnje ikone modnih trendova. A kako kažu pratitelji modnih zbivanja, „Instagram bi gorio“.

880 kn

880 kn

Ovogodišnji modeli sandala samo su najava cjelokupne ljetne kolekcije koja se sastoji od preko 120 različitih modela, boja, uzoraka, razina dorada, detalja – uz nezaobilazne satenske vrpce, koje su osvojile i prvu Guliver kolekciju tenisica, preko remenčića od velura i print motiva karike na potpetici, do block peta u zlatnoj i srebrnoj varijanti te tropskih print motiva, kolekcijom dominira šest ključnih nijansa – crvena, senf žuta, roza, crna, nude te boja lavande. Modeli s visokom petom, sandale sa srednjom petom te ravni komadi, kojima ne nedostaje modnog začina, mogu se prilagoditi svakom ukusu.

Guliver sandale Stefania, crne_770 kn, Guliver sandale Stefania, crne_750 kn

Guliver sandale Stefania, crne_770 kn, Guliver sandale Stefania, crne_750 kn

 

Bez obzira koji Guliver model sandala odabrali, bitno je znati:

  • ovog ljeta sve je dopušteno – ako vam netko kaže kako sandale s kontrastnom block petom u zlatnoj nijansi ne idu uz crnu haljinu od brokata i krunu, slobodno „shareajte“ s njima zadnje modne kombinacije s Met Gale;
  • nema modela cipela s kojim možete pogriješiti – za slučaj da vam neka od prijateljica spočitne kako su vam platformke „so last year“, podsjetite je kako američki Vogue i dalje piše o Balenciaga rozim „kroksicama“;
  • ako baš morate, onda birajte to činiti sa stilom – ako ste promijenili nekoliko odjevnih kombinacija od kojih niti jedna ne ide na klasičan model sandala s visokom petom crne boje, sjetite se kako prošle godine nitko nije klasične „stilettice“ omatao PVC-om. Danas takav model Jimmy Choo prodaje po cijeni od gotovo 1.200 dolara.

 

Midas Widget

Ostavite komentar