Ruž koji čini dobro je upravo postao još bolji! MAC VIVA GLAM x Rosalia!

Osjećajte se snažno uz MAC VIVA GLAM ruž čije je zaštitno lice ovoga rujna fascinantna Rosalia.

Ovo je 26. VIVA GLAM ruž, vatreno crvene boje koji obilježava 26.obljetnicu Viva Glam kampanje koja 100% iznosa daruje u humanitarne svrhe.

Rosalia je savršeno zaštitno lice VG ruža, jer objedninjue flamenco, urbane i elektro ritmove – zapakirane u feministički duh, strast, hrabrost i originalnost koji nadahnjuju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

VIVA ROSALÍA! #MACVIVAGLAM 26 stars @rosalia.vt

Objavu dijeli M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

„Čast mi je biti lice VIVA GLAM 26 kampanje koja je inkluzivna, podupire individualnost i donira 100% maloprodajne cijene.” – rekla je Rosalia kada su je upitali kako je to biti MACtivist.

„Rosalia ima nevjerojatnu karizmu, energiju i snagu koju savršeno utjelovljuje ova vibrantna, zasićena crvena nijansa ruža – kaže Makeup Artistry direktor, Baltasar Gonzales Pinel.

„Rosalia korijene vuče iz flamenca i savršeno kombinira glazbene žansrove i emocije – za to treba imati hrabrosti, to je zaista briljantno.“

Od 1994.godine MAC VIVA GLAM kampanja globalno je donirala preko 500.000.000 dolara, a na tome svakako neće stati.
Ove godine u Hrvstakoj je VIVA GLAM kampanja donirala 126.000 kuna udruzi HUHIV.

Svaka lipa maloprodajne cijene MAC VIVA GLAM ruževa donira se u MAC VIVA GLAM fond koji želi osigurati zdravu budućnost i jednaka prava za sve.

Kupite ruž kojim darujete 100%!

Cijena VG 26 ruža je 174,00kn, a biti će dostupan u MAC dućanima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) i Splitu (Ilićev prolaz 1) od 24.rujna.

Midas Widget

Ostavite komentar