Roll me in designer sheets, I’ll never get enough

Uz pjesme popularnoga benda Blondie, Robert Sever  je predstavio svoju novu jesen/zima kolekciju na Bipa Fashion HR i oduševio chic kolekcijom imena Martina.

rs

Nakon ekskluzivnog otvorenja BIPA FASHION.HR-a u tajnovitim hodnicima tunela Grič,modni događaj sezone nastavio se samostalnom revijom Roberta Severa pod pokroviteljstvom Samsunga na Zagrebačkom velesajmu. Na najdužoj pisti ikad na BIPA FASHION.HR-u, omiljeni dizajner poznatih glumica koje su reviju pratile iz prvog reda, predstavio je bogatu kolekciju pod imenom Martina, a publika je uživala u čak 67 izlaza manekenki u kombinacijama koje su obuhvatile sve, od dnevnih do večernjih lookova.

Nova kolekcija RS brenda donosi sve što treba modernoj chic ženi: ručno pletene vunene veste, parke, bomberice, hlače i nekoliko selekcija večernje odjeće koje je popratio  niz posebnih modnih detalja kao što su krzneni grijači za uši ukrašeni u stilu koji bi se najjednostavnije mogao opisati nešto kao Prada:)

Mogle su se vidjeti i krune, bandana marame te naušnice i torbice. Inspiraciju za ovu kolekciju Robert Sever pronašao u glazbenim stilovima grunge, rock, te u raskošnom razdoblju baroka. Košulje i volani za vječne romantičarke prisutni su i ovoj kolekciji, a razni modeli parki i kaputa razveselit će sve obožavateljice branda koje vole funkcionalnost i udobnost. Poznat po vrhunskoj izradi i fokusiranosti na detalje, Sever je i ove sezone pripremio cijeli niz modnih dodataka koji će zasigurno biti novi must have. Tu su prije svega novi modeli popularnih kruna, krzneni grijači za uši i torbice. Sever je kolekciju zaključio s nekoliko večernjih lookova, koji su kolekciji dali i dašak sjaja i glamura.

Iako je sam događaj otvoren još u subotu, Robert Sever svojevrsno je ipak prvi dizajner čija se revija održala, odnosno prvi od čak 12 velikih imena i brandova koji će biti izloženi.

Večer na Zagrebačkom velesajmu započela je predstavljanjem FASHION.HR Viber Stickera, koji su od lansiranja postigli odlične rezultate, a premijerno ih je predstavio Atanas Raykov, glavni direktor Vibera za srednju i istočnu Europu. U samo tri dana izmijenjeno je više od 350 000 stickera putem poruka između više od 150 000 korisnika, a sticker paket je preuzelo više od 70 000 Viber korisnika.

BIPA FASHION.HR nastavlja se u srijedu, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma samostalnom revijom modnog dvojca eNVy room. I ove sezone za make up na BIPA FASHION.HR-u zadužen je službeni sponzor Maybelline New York, dok je za frizure zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

P.S. S obzirom da su pjesme benda Blondie izabrane kao glazbena podloga, bilo bi fora da su i manekenke bile…you guessed it!!! BLONDIE:)

Petra Milatović

Ostavite komentar