Rexalin Hydra-Dose Nutri + Da li stvarno funkcionira?

Rexalin je već dobro poznat francuski brend, međutim tek je nedavno došao na naše tržište.

Dolazi u dvije linije, a Rexalin Hydra-Dose Nutri + je krema za vrlo suhu i dehidriranu kožu iz linije Rexaline 5xplus, što u prijevodu znači da pet puta više hidratizira kožu i zadržava vlagu u usporedbi s drugim kremama.

rexaline

Rexalin Hydra-Dose Nutri + obećava da će kožu obilno nahraniti i navlažiti, a uz višekratnu uporabu će potaknuti proizvodnju kolagena, elastina i sintezu hijaluronske kiseline. E sada da li stvarno funkcionira tako?

Ja je koristim već neko vrijeme i ne bih vas ovdje zamarala sa sastojcima i njenim formulama jer to možete saznati i ovdje već bih htjela prenijeti svoja iskustva.

rexaline2

Rexaline 5xplus, potpisujem 5xplus, zaljubila sam se u taj proizvod već prvo jutro nakon što sam odspavala s njim. Ne mogu potvrditi da nestaje svaka bora jer ih hvala Bogu još uvijek nemam osim bora smijalica oko očiju:), ali mogu potvrditi da mi je koža osjetno više hidratizirana i puno bolje izgleda.

Moram priznati da ju koristim samo navečer jer je vrlo bogata, a rezultate vidim već ujutro čim se probudim. Na dodir koža je nježna, elastična i definitivno bolje izgleda. Kako imam naviku ujutro da se našminkam doslovno u 5-7 minuta, ispod make-upa mi treba nešto laganije što se brzo upije, tako da ju koristim samo navečer.

Ja sam osobno pozitivno iznenađena tako da svakako želim probati i ostale proizvode iz linije Rexaline 5xplus pa možete uskoro očekivati ostale recenzije za ovaj brend.

Inače, Rexaline proizvode možete nabaviti kod nas na sljedećim lokacijama:
Muller City Centar East Zagreb,
Muller Trg bana Jelačića Zagreb,
Muller Garden mall Zagreb,
Muller ZTC Rijeka,
Muller Poreč i u svim Martimex poslovnicama.

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar