RETRO ŠARM GULIVER SANDALA S BLOCK POTPETICOM

Jedan od najdominantnijih shoe trendova ove godine su superudobne i chic block potpetice koje svakom paru cipela dodaju veliku dozu retro šarma i modnog kredibiliteta.

Poznati hrvatski brand Guliver u neodoljivoj ljetnoj kolekciji donosi pregršt modela kod kojih glavnu ulogu preuzima zaobljena i stabilna potpetica, dodatno naglašena hrabrom upotrebom sjajnih metalik tonova. Izrazito ženstveni modeli prizivaju revival trendova 70-ih godina i osvajaju kombinacijom delikatnih remenčića, volana i naglašenih dekoracija poput bisera i kristala koji ovim modelima daju funky i pomalo avangardni kontrast. Izrazito mekana i kvalitetna talijanska koža dolazi u sedefastim metalik nijansama ružičastog zlata, bronce, srebrnim i metalik plavim tonovima. Za one klasičnijeg stila Guliver je pripremio i modele u crnoj i sivoj nijansi, dodatno naglašene umetnutim segmentima u crvenoj brušenoj koži. Rafiniranije od rimljanki i daleko stabilnije od stiletto cipela, Guliver sandale izdužuju siluetu noge i dodaju dozu casual seksepila u ljetnim danima.

Joker za sve modne prigode, Guliver sandale se vješto kombiniraju u formalnim, poslovnim prigodama dajući razigran i maštovit finalni detalj. U pravom ljetnom stilu povežite ih s lepršavim cvjetnim haljinama ili retro traper šorcevima za čistu modnu peticu.

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Janja 05/27/2017 u 8:39 - Reply

    Odlične su! Intenzivno razmišljam o njima, dakle-bliži se onda i vrijeme kupnje….peta je taman kakva i kolika treba biti, djeluju stabilno, a ženstvene su!

Ostavite komentar