Reserved YFL – ležeran izgled s daškom glamura

Reserved kolekcija Young Fashion Lab za jesen/zimu 2015. predstavlja logičan odabir za sve mlade urbane fashioniste

r1

Ako ciljate na besprijekoran ležerni izgled sigurno ćete cijeniti novu Reserved liniju YFL. Young Fashion Lab ili skraćeno YFL predstavlja pametnu kombinaciju svakodnevnih odjevnih komada dizajniranih po uzoru na posljednje modne trendove s dodanim daškom glamura.

Traperice, majice kratkih rukava, tople veste i udobne pamučne majice praktičan su i neizostavan dio svačije garderobe bez kojih jednostavno ne možemo! S kolekcijom YFL ovi su popularni odjevni komadi dobili atraktivan novi izgled, a Reserved je u potpunosti ovladao umjetnošću stvaranja posebnog modnog izgleda od svakodnevnog stila oblačenja.

 r3

U skladu s modnim trendom “norm core”, kolekciju YFL za jesen/zimu 2015. obilježavaju hipi, nordijski, romantični i grunge elementi koji su sadržani u parka jaknama, džemperima privlačnih uzoraka te trapericama koje će vam savršeno pristajati, a kaputi od umjetnog krzna i veste poput onih koje je nosila Janis Joplin dodaju i dodatni dašak ekstravagancije ovoj kolekciji. Reserved YFL također sadrži i pregršt ženstvenih detalja, a karakteristični elementi ove mini kolekcije su roza nijanse, odvažni printevi i svjetlo plave traperice, koje kolekciju čine idealnim odabirom za mlade urbane fashioniste.

Fotografija: Mateusz Stankiewicz | AF Photo

Midas Widget

Ostavite komentar