Reserved predstavio Unexplored depth, liniju mornarskog stila u urbanoj verziji

Nakon što je nedavno otkrio kolekciju Jesen/Zima 2015, Reserved predstavlja jednu od tri muške linije – Unexplored depth koja će posebno oduševiti mušku, ali i žensku populaciju.

r1

Ova muška linija pravog je mornarskog stila u urbanoj verziji. Ključni odjevni predmeti su savršeno dizajnirane vodootporne jakne, chunky mornarske pletene veste i dolčevite. Kako bi se stvorila idealna kombinacija s gornjim, širim komadima, Reserved tim dizajnirao je lagane i tople hlače koje prate liniju tijela i naglašavaju mušku mišićavu ljepotu. To su samo osnovni elementi ove vrlo atraktivne Reserved Street linije, inspirirane obalom i morskim svijetom ove sezone.

r2

Osim mornarskih elemenata, prisutnih u modelima i krojevima odjeće, inspiracija oceanom kolekcije Unexplored depth definirala i paletu boja. Veći dio odjeće u ovoj liniji su tamne nijanse plave, mornarsko i ultramarin plava te crna. Kako bi se razvedrili ovi tamni tonovi, paleti boja u liniji dodani su tonovi sive i velika doza neutralnih boja.

r3

Elementi oceana i sportski pristup čine savršenu kombinaciju stilova s ​​lijepo uravnoteženim omjerima što odjeću iz ove linije čini i praktičnom i vizualno atraktivnom. Unexplored depth linija idealno je rješenje za dečke koji vole sportsku eleganciju. Isto tako, za svakoga u potrazi za toplim i udobnim te istovremeno atraktivnim stylingom koji dobro izgleda bez obzira na vremenske uvjete.

Midas Widget

< Prijašnji članak
PRIČA IZ ORMARA

Ostavite komentar