Reserved otvara svoju treću trgovinu ovaj put u Splitu

Reserved godinu dana nakon dolaska na hrvatsko tržište, otvara svoju treću trgovinu u Hrvatskoj, a prvu u trgovačkom centru Mall of Split. Svečano otvaranje će se održati u četvrtak, 12. studenog 2015. Trgovina će se prostirati na 1.837 m2 na jednoj razini, a bit će smještena na glavnom modnom katu.

reserved

Reserved ima više od 500 trgovina diljem Istočne i Središnje Europe, a pruža chic i pristupačnu modu za žene, muškarce i djecu. Dizajnerski tim vrlo brzo prevodi nadahnute, globalne trendove ravno s modnih pista u casualprêt-à-porter kolekcije, a nove linije dolaze u trgovine Reserved svaka tri tjedna.

Reserved je poznat po svojim reklamnim kampanjama s video isječcima i vrhunskim modnim fotografijama. Svake sezone, u promociju najnovijih kolekcija uključeni su međunarodni top modeli, a neki od njih su: Cara Delevingne, Julia Stegner, Frida Gustavsson i Freja Beha Erichsen. U kampanji za kolekciju SS 2015, glavna je zvijezda trio koji predstavlja tri generacije rock&roll top modela: Jerry Hall, Lizzy Jagger i Georgia May Jagger. Georgia May Jagger, osim što je zaštitno lice Reserved kolekcije AW 2015, jedna je od dizajnera ekskluzivne limited kolekcije Georgia May Jagger for Reserved.

A.M.

Ostavite komentar