Reserved otvara svoju treću trgovinu ovaj put u Splitu

Reserved godinu dana nakon dolaska na hrvatsko tržište, otvara svoju treću trgovinu u Hrvatskoj, a prvu u trgovačkom centru Mall of Split. Svečano otvaranje će se održati u četvrtak, 12. studenog 2015. Trgovina će se prostirati na 1.837 m2 na jednoj razini, a bit će smještena na glavnom modnom katu.

reserved

Reserved ima više od 500 trgovina diljem Istočne i Središnje Europe, a pruža chic i pristupačnu modu za žene, muškarce i djecu. Dizajnerski tim vrlo brzo prevodi nadahnute, globalne trendove ravno s modnih pista u casualprêt-à-porter kolekcije, a nove linije dolaze u trgovine Reserved svaka tri tjedna.

Reserved je poznat po svojim reklamnim kampanjama s video isječcima i vrhunskim modnim fotografijama. Svake sezone, u promociju najnovijih kolekcija uključeni su međunarodni top modeli, a neki od njih su: Cara Delevingne, Julia Stegner, Frida Gustavsson i Freja Beha Erichsen. U kampanji za kolekciju SS 2015, glavna je zvijezda trio koji predstavlja tri generacije rock&roll top modela: Jerry Hall, Lizzy Jagger i Georgia May Jagger. Georgia May Jagger, osim što je zaštitno lice Reserved kolekcije AW 2015, jedna je od dizajnera ekskluzivne limited kolekcije Georgia May Jagger for Reserved.

A.M.

Midas

Ostavite komentar