Reserved otkriva novi jesenski trend s etnoelementima

Jednostavna moda s etnoelementima i naglaskom na udobnost – nova linija za žene Reserved Raw Beauty

Reserved nova Street fashion linija je koncept u kojem utilitaristička moda susreće kreativni stil s karakterom. Umjetničko raspoloženje u novoj Reserved kampanji ističe se u liniji pod nazivom Raw Beauty, koju odlikuju etnoelementi vidljivi u odabiru tkanine i jednostavne palete boja.

r1

Ovu liniju čini paleta zemljanih tonova – sive, smeđe, oker i boje hrđe, koje zajedno s prirodnim tonovima bjelokosti, maslinaste i crne te dodirom bordo čine idealnu kombinaciju.

Tople tkanine s teksturom poput vune, pletiva i umjetnog krzna pravi su mamci pogleda. U liniji je povratak korijenima izražen i u detaljima i ukrasima. Geometrijski print s Navajo motivima i resama te slojevita odjeća podsjećaju na odjeću koju su nosila sjevernoamerička plemena ili na tradicionalni odjevni stil izvornih stanovnika Južne Amerike. Peruanska i bolivijska vibra kampanje ostvarena je i neobičnim odabirom mjesta snimanja. Veličanstvene planine u maglici, u pozadini modela u odjeći s etnoelementima, fotografijama daju posebni tajanstveni osjećaj.

 r2

Unatoč tome što je bogata etnoelementima, Raw Beauty linija pravo je modno osvježenje i izgleda lagano, šareno i ukrasno. Ove su sezone must-have trapez hlače, predimenzionirani puloveri te pončo kaputi koji su pod snažnim utjecajem hippie mode. Ograničena paleta boja i unošenje sportskih i praktičnih odjevnih predmeta u liniju, poput prošivenih toplih prsluka, hudica i trapera, rezultiraju smislenim miksom modernog, vintage i etno koji je sve samo ne dosadan.

r3

Midas Widget

Ostavite komentar