Replay predstavio footwear kolekciju za proljeće/ljeto 2017!

Visoka kvaliteta i najsuvremeniji trendovski elementi u Replay izdanju

Replay footwear kolekcija za proljeće/ljeto 2017. donosi nove modne elemente koji na poseban način privlače naglašenom estetikom, čistim linijama i jedinstvenim dizajnom koji je zaslužan za stilsku igru koja rezultira neodoljivim outfitima. Visoka kvaliteta kombinirana s najsuvremenijim trendovskim rješenjima i nenadmašnim modnim vizijama donosi kolekciju kojoj ne možemo odoljeti.

Svijetle šljokice naglašavaju ljepotu espadrila i jednostavnost slip-on tenisica, dok metlik odsjaj i izraženi detalji čine kontinuiranu nit vodilju u kolekciji sandala.

Zahvaljujući ujedinjavanju prirodnih materijala i mladenačkih elemenata od trapera dobili smo svježe ljetno raspoloženje i urbani look. Zahvaljujući jakoj grafici i kontrastnim bojama geo uzoraka te ručno izrađenih detalja dobili smo dominantnu kolekciju must-have obuće. Za osjećaj udobnosti zaslužan je mix različitih materijala od kojih se ističe koža, ali i druge visokokvalitetne tkanine.

Replay footwear kolekcije i ove sezone donosi najljepše primjerke obuće koja objedinjuje fashion elemente s nenadmašnom udobnošću.

 

Ostavite komentar