Replay kaputi i jakne sa animal printom

Decentna grafika, animal print i karirani uzorci dominiraju sezonom

rep1

Ženski asortiman kaputa i jakni donosi ‘cool stav’ karakterističan za Replay fashion avanturistice. Decentna grafika u kombinaciji sa zagasitim nijansama rezultira ključnim modnim komadima. Razne vrste jakni – od kožnih do bomber te kaputa donose najbolje od Replay ponude za hladnije dane. Kaputi i ove sezone predstavljaju esencijalni modni komad koji gotovo svaki temeljni look podižu na višu modnu razinu te čini potpunim zimske outfite.

Kaputi nikada ne izlaze iz mode, a ove sezone se Replay preporučuje odvažnu ljubičastu verziju ili nešto decentniju plavu.

rep2

Neodoljivi kaputi i zanimljive jakne neophodni su modni elementi koji zaokružuju svaki outfit, upravo zbog toga Replay donosi tople zimske jakne koje krasi decentna grafika koja pomalo podsjeća na animal print. I ove sezone in je karirano, a kombinacija neodoljive crne i crvene boje odlično izgleda u kariranom uzorku, baš kao i kontrastna zelena u kombinaciji s crnom. Zanimljive ušivene aplikacije pokazuju kako Replay uvijek prati najnovije modne trendove!

Midas

Ostavite komentar