REN READY STEADY GLOW DAILY AHA TONIK

Nagrađivana Radiance linija je dobila novog člana, proizvod za eksfolijaciju i blistavost koji će odgovarati čak i osjetljivijim tipovima kože.

Nisu svi AHA proizvodi prikladni za sve tipove kože, ali ova formula sadrži mliječnu i azelaičnu kiselinu – obje su prikladne za osjetljivije tipove kože i hiperpigmentacije. Ready Steady Glow Daily AHA tonik pomaže vratiti blistavost kože, dan za danom pošto je prikladan za svakodnevnu uporabu. Potrebne su samo tri pumpice za blistaviji, ujednačeniji ten.
Ujedinjena je snaga tri održiva, prirodna bio-aktivna sastojka:

Prvo – mliječna kiselina. Dobivena iz fermentacije gljivica, ova AHA se koristi kako bi odstranila odumrle stanice kože na površini. Ima obnavljajuća svojstva, pomaže koži da izgleda čvršće i popunjenije potičući obnovu stanica.

Salicin dobiven iz ekstrakta kore vrbe djeluje na površini kože i efikasno čisti vaše pore. Ne samo to, pomaže uravnotežiti proizvodnju sebuma i smanjuje nepravilnosti.

Azelaična kiselina dobivena iz pšenice, ječma i raži je bio-aktivni sastojak koji će vam dati blistavost. Osim što poboljšava prirodnu blistavost, hidratizira i poboljšava elastičnost kože.

Ready Steady Glow Daily AHA tonik pruža dnevnu dozu čistih bioaktivnih ekstrakata kako bi koža blistala. On je rješenje za umoran izgled kože, neujednačen ten i teksturu. Rezultat? Prirodno eksfolirana, glatka koža puna energije.

Ovaj efikasni tonik će eksfolirati i posvijetliti ten, a iako efikasan, dovoljno je nježan da bi ga se koristilo svakodnevno.
Mliječna kiselina i ekstrakt vrbe stimuliraju kožu na prirodnu eksfolijaciju i zajedno zaglađuju, toniraju i pomažu suziti pore dok azelaična kiselina posvjetljava i ujednačava ten i daje mu prirodnu blistavost. Namjenjen je svim tipovima kože.

Kakve veze ima pH?
pH ima veliki utjecaj na kožu. Pojednostavljeno, pH diktira vašoj koži što će raditi. pH se kreće od 0 (kiselo) do 14 (lužnato). Puno toga može utjecati na pH kože – hrana, vrijeme, proizvodi koji nisu namijenjeni vašem tipu kože. Zadržavanje ravnoteže je bitno za sretnu kožu. Zaštitni sloj kože je u vrijednosti pH 5.5. Više od toga? Koža postaje suha i osjetljiva. Niže od toga? Koža postaje sklona nepravilnostima, masnoći i upalama.
Koža započinje svoj prirodan proces eksfolijacije oko pH 3.5 što ju dovodi do prirodnog, blistavog izgleda, do njenog A-HA momenta. To je razlog zašto je formuliran tonik upravo s tom magičnom pH vrijednosti.

Kako i kad ga koristiti?
Nježan, ali efikasan, Ready Steady Glow se može koristiti kao vaš dnevni saveznik za blistavost. Koristite blazinicu, pritisnite pumpicu i nanesite ravnomjerno na cijelo lice. Ako imate osjetljivu kožu, nemojte koristiti i druge eksfolijatore kako biste izbjegli iritacije kože. Nakon toga nastavite sa svojom uobičajenom rutinom.

Proizvod je dostupan u odabranim Mueller poslovnicama po cijeni 210,00 HRK  (250 ml).

 

Ostavite komentar