RECEPT: Zimski prefini smoothie sa samo dva sastojka za najzdraviji početak dana!

5 razloga zašto ćemo reći DA zimskim smoothijima!

Doručak je najvažniji obrok u danu! Ne kaže se bez veze, doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao siromah! Ali bitno je da nam doručak bude zdrav i nutritivan i da podiže imunitet pogotovo u ovim hladnim danima. I zato smo pronašli jedan recept za prefini smoothie, a potrebna su zamislite samo 2 sastojka.

Evo zašto ćemo reći DA zimskim smoothijima umjesto obilnim doručcima:

  • Možete ih napraviti u samo nekoliko minuta. Postoji li brži doručak od komnbiniranja 2-3 sastojka i miksanja 30 sekundi?
  • Smrznuto voće je prepuno zdravih stvari. Kada se ubere zrelo voće, ono je na vrhuncu nutritivnog stanja. Dakle, kada se smrzne, svi hranjivi sastojci, minerali i antioksidanti postaju zaključani, spremni i čekaju na vas!
  • Lako ih je prilagoditi svakoj osobi u obitelji. Ako vam je pri ruci dobar izbor smrznutog voća, čak i s mnogo različitih ukusa u jednom domaćinstvu, vrlo je lako na licu mjesta smisliti ukusne kombinacije smoothieja za svaku osobu. Pa čak i nekoliko u jednom jutru.
  • Odlična su zamjena za vrhunski doručak ili međuobrok u pokretu. Bez obzira hodate li, vozite se automobilom ili se samo šetate, sve dok imate čvrst poklopac, smoothieji su vrhunski doručak bez nereda ia za odrasle i za malu djecu.
  • Jednostavni su za napraviti. Vrijedi potrošiti malo vremena na prethodnu pripremu sastojaka uvečer kako bi bili spremni za ujutro!

Recept koji prenosimo samo sami isprobali, zapravo već danima ga radimo, okusi se fenomenlano slažu, a radi se o samo dvije zdrave namirnice:

Potreno vam je sljedeće:

  • Jedna mrkva
  • Jedna naranča
  • Mikser koji će vam to sve smikasati (mi koristimo Pevexov)😊

U suradnji s Pevexom, jednu sretnicu nagradit ćemo elegantnim blenderom za pripremanje vaših omiljenih smoothieja! Detalje igre ćemo uskoro objaviti na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 13. siječnja je Kosana Matošević. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

V.V.

Midas Widget

Ostavite komentar