Recenzija Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40

bobbi3Nedavno je Bobbi Brown obogatio svoj portfelj proizvoda sa proizvodom koji će vjerujem mnogim ženama biti neizostavni dio make-upa i njege.

Intensive Skin Serum Foundation SPF 40, proizvod za prirodan look, rekla bih puder koji njeguje kožu.

Ono što je meni oduvijek bilo bitno kod tekućih pudera je naći pravu nijansu i odgovarajuću teksturu pudera, a pod tim mislim na to da se ne osjećam zabetonirana maskom ispod koje mi koža ne može disati.

Moja pohvala Bobbi Brownu prvenstveno se odnosi na to što Bobbi Brown prije svega drži do njege kože, pa tako njegovi proizvodi sadrže razne vitamine i hidratantne sastojke.

Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 sadrži ekstrakt lubenice i jabuke koji pruža dubinsku hidrataciju, a ekstrakt bambusa ujednačuje ten. Nijansa mog primjerka seruma koji vidite na slici je Natural Tan 4.25 te sadrži žućkasti podton koji odgovara prirodnom tonu moje kože, a samim time pridonosi prirodnom looku.

bobbi

Moram reći da je zaista dobar osjećaj kad ga nanesem zbog njegove lagane teksture na licu, a i sviđa mi se što naglašava zdravi sjaj i blistavost kože.

Naime, također moram napomenuti da pruža srednje prekrivanje tako da ga ne bih preporučila nekome sa izrazito problematičnim tenom, ali ukoliko spadate u kategoriju žena koje nemaju kožne probleme, svakako ćete biti zadovoljne!

Inače, na raspolaganju je 12 nijansi, a njegova cijena iznosi 531 kn. Proizvod je dostupan na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas Trg, Douglas Arena i parfumerija Anabella Split, Joker).

Ana Mišić

Ostavite komentar