Prvi parfem inspiriran menstruacijom!

Najkontroverzniji proizvod u povijesti menstruacije, radi se o prvom parfemu inspiriranom – menstruacijom!

INTIMINA švedska kompanija poznata po menstrualnim čašicama i Kegelovim vježbačima, lansirala je najkontroverzniji proizvod u povijesti menstruacije pod nazivom Perod Spirit, a radi se o prvom parfemu inspiriranom – menstruacijom!
Ovaj eliksir s uravnoteženim pH vrijednostima sadrži čak 401 esencijalna ulja koje su godinama usavršavali najpoznatiji svjetski stručnjaci. Ne samo da ublažava fizičku, emocionalnu i duhovnu agoniju, već liječi i PMS! Zbogom grčevima, promjenama raspoloženja i noćnim žudnjama za kiselim krastavcima i sladoledom. Biti žena u današnjem svijetu je stresno, što može ostaviti trag na našim tijelima, no jednom kad probate Period Spirit, oni dani u mjesecu više neće predstavljati nikakav problem. Nauka koja stoji iza ovog parfema izuzetno je detaljna – svako je esencijalno ulje u parfemu Period Spirit pažljivo odabrano kako bi pomoglo rješavanju uobičajenih menstrualnih tegoba. Neka od ulja i njihovo djelovanje su široko poznati, poput lavande za opuštanje, citrusnog bergamota za podizanje raspoloženja i sandalovine za povećaje hrabrosti. Ali tu su i neki drevni sastojci koji čine ovaj parfem gotovo čarobnim, uključujući geraniju, davanu i suncem okupanu mahovinu koje će učiniti da vaši jajnici, pluća i mozak rade u savršenom menstrualnom skladu! Stvarana do besprijekornog
savršenstva, ova mješavina potječe od stoljećima starih francuskih parfumerskih rukopisa.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji ekstrakcije, stručnjaci brenda INTIMINA uspjeli su pronaći najbolju mješavinu ulja koja se prilagođava hormonalnim promjenama i pomaže svakoj osobi koja je koristi. Opuštajuće i iscjeljujuće molekule raspršuju se preko posebno dizajnirane mlaznice koja dozira pravu količinu ove esencije. Najbolji način da shvatite mantru brenda INTIMINA „Najbolje od prirode je najbolje za vas“ je da iskusite ovaj opijajući, skladan i očaravajući doživljaj! Nemate što izgubiti, osim nuspojava menstruacije!

Ovaj eliksir može koristiti bilo tko, važno je samo da imate – tijelo. Također, on je dizajniran za bilo koje godišnje doba, što ga čini savršenim parfemom za vašu policu u kupaonici. A poželjet ćete ga nositi i u torbici umjesto tableta protiv bolova – toliko je djelotvoran!

Parfem Period Spirit proizveden je u ograničenim količinama, a već je postao jedna od najvažnijih životnih potrepština za tisuće “influencera”. Može ga se pronaći na stranici Intimina.com za samo 97,79 dolara! Period Spirit može biti isporučen širom svijeta za
polovinu te cijene, što ga čini savršenim darom za vas i vaše prijateljice!

Nadamo se da niste povjerovali, jer ipak je danas 1. APRIL!

Midas Widget

Ostavite komentar