Prvi dan proljeća u potpisu ELFSA!

Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za novu neodoljivu modnu priču!

 

View this post on Instagram

 

Proljetna kolecija by Elfs! ❤️❤️

A post shared by Lipadona (@lipadona) on

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena – nikad dosta! I ovoga puta pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla se prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju!
Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć! Baš zato, sve ove komade želimo vidjeti u svom ormaru! Romantičan izgled i odvažan duh tajno su oružje svake pripadnice nježnijeg spola.

– “Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo – radimo 100% sa srcem! – istaknuo je Aleksandar Šekuljica.

– I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu. – nadodaje Ivan Tandarić.

Ova kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa  čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma

 

View this post on Instagram

 

★ Prvi dan proljeća by ELFS ★ – “Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo – radimo 100% sa srcem! – istaknuo je Aleksandar Šekuljica. – I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu. – nadodaje Ivan Tandarić. Ova kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma •Tijekom pandemije korona virusa, da bi socijalni kontakt između kupaca i dostavljača sveli na minimum, poželjno je da sve naruđbe budu plaćene online karticama jednokratno ili na rate kako bi izbjegli socijalni kontakt prilikom plaćanja pouzećem. https://www.elfs.hr/proizvod/haljina-melissa/

A post shared by ★ELFS★ (@elfs.hr) on

 

Midas Widget

Ostavite komentar