Proslava 11 godina izvanrednih rezultata Kiehl’sove linije Dermatologist Solutions™

Kiehl’s Since 1851, njujorška tvrtka koja proizvodi proizvode za njegu kože, 2015. je godine obilježila 10. godišnjicu svoje poznate linije Dermatologist Solutions™, lansirane 2005.

kiehls

Linija Kiehl’s Dermatologist Solutions™ već cijelo desetljeće nudi ciljana, napredna rješenja za potrebe Kiehl’sovih kupaca vezane uz njegu kože.

Lansirana u partnerstvu s nizom dermatologa i znanstvenika sa sveučilišta Harvard, Columbia, Yale i Pennsylvania te iz bolničkog centra Cedar-Sinai, ista je ubrzo postala „omiljena među dermatolozima“.

Mnogi dermatolozi je preporučuju kao djelotvornu, a blaga i neinvazivna rješenja za njegu kože ili kao dopunske tretmane dermatološkim postupcima koji se provode u ordinacijama.

Prošle godine, u znak proslave 10. godišnjice, Kiehl’s je najavio suradnju s novim vijećem stručnjaka na području dermatologije, od kojih je svaki odabran na temelju medicinskih dostignuća i rezultata tijekom rada  u svjetskim centrima za izvrsnost u njezi kože -New Yorku, Seoulu, Zurichu, Los Angelesu i São Paulu. Ti će predvodnici na području njege kože u partnerstvu sKiehl’s ovim timom iz Odjela za istraživanja i inovacije pomoći Kiehl’su u kreiranju inovativnih, učinkovitih i ciljanih tretmana za kupce diljem svijeta.

Istaknute formulacije Dermatologist Solutions™ linije u znak pružanja targetiranih rješenja za njegu kože lica su proizvodi protiv bora smijalica, njega osjetljive kože, kože sklone aknama ili tamnim mrljama, njega za zaštitu od sunca, njega za dehidriranu kožu i mnogi ostali proizvodi.

Najprodavaniji proizvodi iz linije uključuju:

  • Powerful-Strength Line-ReducingConcentrate (moćan koncentrat za smanjenje bora)
  • ClearlyCorrective™ Dark Spot Solution (rješenje za korekciju tamnih mrlja)
  • Ultra-LightDaily UV DefenseSunscreen (iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka)

Nadahnut najnovijim saznanjima na području dermatologije, Kiehl’s lansira četiri nove formulacije Dermatologist Solutions™:

  • Precision Lifting& Pore-Tightening Concentrate (koncentrat za precizan lifting i sužavanje pora)
  • Clearly Corrective™ Dark Circle Perfector (korektivni preparat za uklanjanje tamnih koluta)
  • Ultra-Light Daily UV Defense Sunscreen (iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka)
  • Ultra-Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen (iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka na bazi minerala)

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 50ml – 425 hrk

Centella Skin-Calming Facial Cleanser 75ml – 350 hrk

Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate 15ml – 315 hrk

Acne Blemish Control Daily Skin-Clearing Treatment 30ml – 240 hrk

Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++ (50ml) – 315 hrk

Clearly Corrective Dark Spot Solution 30ml – 350 hrk

Kiehl’sovi proizvodi su dostupni na prodajnim mjesima: Arena Centar Zagreb, City Center one Zagreb West, City Center one Split

Midas

Ostavite komentar