Pronašli smo najljepše komade Yamamay kolekcije za proljeće/ljeto 2019.!

Jednodijelni kupaći kostim u plavoj nijansi 449,00 kn, jednodijelni kupaći kostim u sivo crnoj nijansi 379,00 kn, cijena dvodijelnog kupaćeg kostima na upit

Sunce i topliji dani su pred nama, a najkozmopolitskiji otok Sredozemlja, Capri, poslužio je kao idealna destinacija za predstavljanje Yamamay kolekcije za proljeće/ljeto 2019.

Kristalno čisto more, prekrasni pogledi i prizori, nezaboravni zalasci sunca, prirodna su kulisa šarene i ženstvene  Yamamay kolekcije.

Inspiraciju za kupaće kostime Yamamay je ove sezone pronašao u upečatljivoj koraljnoj i boji senfa, plavim, ali i jednodijelnim senzualnim crnim kostimima koji će privući pažnju svake modne klasičarke.

YAMAMAY jednodijelni tigrasti kupaći kostim 379,00 kn, pareo suknja 149,00 kn, swift gornji dio 199,00 kn, swift donji dio 129,00 kn

 

Ljubav i predanost prirodi te očuvanje planeta, pokretačka su snaga nekoliko projekata ovog talijanskog brenda donjeg rublja.

#SavetheOcean, globalna je Yamamay kampanja za održivost morskog okoliša, koja nastoji osigurati bolju budućnost naše djece, a tu je i projekt  #GreentheFuture.

Kako bi podigao svijest o ekološkim problemima i važnosti očuvanja morske ljepote, Yamamay je stvorio bralette, Ocean Reef, čiji su dijelovi izrađeni od recikliranih vlakana. Ova inicijativa samo je početak puta prema modi koji je sve održivija i poštuje naše okruženje.

Ostavite komentar