Proljetno opuštanje u zagrljaju termalne vode za cijelu obitelj

to

Proljeće je idealno vrijeme ne samo za buđenje organizma, već i za učinkovito čišćenje organizma i za pojačane aktivnosti u prirodi i na otvorenome. Zbog iscrpljujućeg i stresnog načina života, masaža je jedan od najčešće primjenjivanih tretmana za opuštanje, a u kombinaciji sa saunama ne samo što pomaže u popravljanju raspoloženja i relaksiranju, već ima i brojne blagotvorne učinke. Osim toga, tijelo nakon detoksikacije, izgleda mlađe, njegovanije i ljepše.

Isprepleteni vanjski i unutarnji bazeni Terma Olimia, „Svijet sauna“, te tematska odmorišta i aktivnosti, čine istinsku arhitekturnu poeziju koja budi ljubav prema tijelu i duhu.

Dan u Termama Olimia započinje jutarnjim energetskim vježbama, a može se nastaviti u prestižnoj WellnessOrhideliji, koja je već 6. godinu za redom izabrana za Najwellness u Sloveniji. Kako bi cijeli doživljaj bio potpun na izboru je i ponuda najvećeg Svijeta sauna u Sloveniji uz neku od omiljenih kućnih masaža Termi Olimia  – Armonia, Olimia i Vitae.

Masaža Armonia kombinira olimski meda i ulja iz domaće ljekovite tradicije, pruža iznimne trenutke opuštanja, terapijsku i energijsku harmoniju tijela.  Masaža Olimia plod je znanja vrhunskih masera i fizioterapeuta i nastaje kao rezultat cjelokupnog razumijevanja ljudskog tijela i uravnoteženog jina i janga. Masaža Vitae je masaža cijelog tijela, koja uključuje više masažnih tehnika, između ostalog japanski shiatsu i kineski tui–na. Obrađuju se akupresurne točke što popravlja psihičko i fizičko stanje organizma, a poseban naglasak je na kralježnici i području ramena.

Biciklirajte ili hodajte i upoznajte očaravajuću okolicu Terma Olimia i njenu raznoliku ponudu. Ovu pokrajinu karakteriziraju vinogradi i šume, a posebno zanimljivi mogu biti izleti i posjet jednom od brojnih seoskih domaćinstava.  Upoznajte cijeli niz turističkih bisera koje nudi okolica Terma Olimia i ne zaboravite se prepustiti gurmanskim užicima u Jelenovom Grebenu i  tvornici čokolade Synercus, a svakako posjetite i PivovnicuHaler, te okolni samostan Olimje koji se može pohvaliti s trećom najstarijom ljekarnom u Europi. U samostanskom vrtu raste oko 250 vrsta ljekovitog bilja, pa u njihovoj biljnoj ljekarni možete pronaći  zdrave napitke za sve svoje tegobe.

Praznik rada za cijelu obitelj!

Ako u svoj proljetni odmor želite uključiti i djecu, Terme Olimia prilagodile su ponudu i obiteljima s djecom. Odvedite svoju obitelj na kraći odmor s daškom svježine i raznolikosti, gdje će glavni kreatori doživljaja biti vaša djeca. Vodeni doživljaji, stvaralaštvo, nove spoznaje i kreativnost, elementi su koji će ih inspirirati u društvu zabavnih animatora dok ćete se vi opuštati i uživati u wellness doživljajima Terma Olimia.

Tijekom prvomajskih praznika Terme Olimia pripremile su posebnu ponudu – gratis boravak za 2 djece! Dok se roditelji odmaraju i opuštaju, djeca će uživati u društvu animatora i zanimljivom programu koji uključuje mini disco, tematske večere, te noćno kupanje uz bajku…..

Sljedeći članak >
Cipele Högl prošetale Ilicom

Ostavite komentar