Profinjena njega ruku u 3 koraka uz L’OCCITANE

L’OCCITANE JE SINONIM ZA IZNIMNO UČINKOVITU NJEGU RUKU JOŠ OD 1976.

Od prve prodane kreme za ruke, L’OCCITANE kontinuirano radi na unapređenju i razvoju novih proizvoda za prekrasne ruke. Karite kolekcija za njegu ruku nudi sve za potpunu njegu, od pilinga do krema i ulja. Ovi proizvodi njeguju vaše marljive ruke kako bi bile spremne za sve što im se nađe na putu!

 RITUAL U TRI KORAKA

Ruke u zrak! Vrijeme je da se razmazite.

Ruke su naš najvrjedniji alat. Koristimo ih u govoru, radu i u igri. Na kraju napornog dana i one zaslužuju iznimnu njegu. L’OCCITANEOV novi njegujući ritual u tri koraka pruža potpunu njegu vašim rukama. Poklonite si vrijeme za sebe i svojim rukama podarite spa doživljaj.

KORAK 1:

 KARITE HRANJIVO ULJE ZA NOKTE I ZANOKTICE

7,5 ml – 30% karite ulja

Često zanemarujemo nokte i zanoktice, a zaslužuju jednaku njegu kao i ruke. Za njih će se pobrinuti Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice. Ono sadrži 30% karite ulja koje omekšava zanoktice i pomaže učvrstiti nokte. Nanosi se jednostavno, pomoću aplikatora. Više nema razloga za brigu – ostaju vam samo prekrasni i njegovani nokti.

KORAK2:

JEDNOMINUTNI PILING ZA RUKE

75 ml – 10% karite maslaca

Jednostavan je put do predivnih ruku uz Jednominutni piling za ruke. S 10% karite maslaca i sitnim komadićima ljuske karite orašćića, ruke čini mekanima i glatkima. Piling je toliko nježan prema svim tipovima kože da ćete se zaljubiti u njega. Pozdravite se sa suhom kožom ruku!

KORAK 3:

Za normalnu do suhu kožu

KARITE KREMA ZA RUKE

150 ml – 20% karite maslaca

I napokon, krema nad kremama. L’OCCITANEOVA klasična formula sadrži 20% karite maslaca koji se brzo upija u kožu i pomaže je zaštititi i nahraniti bez ostavljanja masnog traga. Za svakodnevnu je upotrebu pa je slobodno bogato istisnite na dlan i umasirajte u ruke, nokte i zanoktice. Uživajte!

 

Za vrlo suhu kožu

INTENZIVNI BALZAM ZA RUKE

150 ml – 25% karite maslaca

Nevjerojatno hranjiva njega! S 5% više karitemaslaca nego klasična karite krema za ruke,  ova formula je još bogatija i hranjivija, idealna za iznimno suhu kožu ruku. Kožu duboko hrani i štiti od dehidracije i štetnih vanjskih čimbenika. Čak 97% ispitanika izjavilo je da su osjetili trenutno olakšanje nakon samo jedne upotrebe. Draga zimo, spremni smo za tebe!

 Proizvode potražite u svim L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice 7,5 ml –  112,40 kn
NOVO Jednominutni piling za ruke 75 ml  – 112,40 kn
Karite krema za ruke 150 ml  – 176,70 kn
Intenzivni balzam za ruke s karite maslacem 150 ml  – 184,70 kn

2 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. aleksandra 01/09/2018 u 20:09 - Reply

    dobro, al skupo

Ostavite komentar