PROBUDITE SHHHEFICU U SEBI!

Zamislite tu energiju kada se okupe uspješne žene na jednom mjestu spremne da s publikom podjele svoje inspirativne priče. Tome smo imali priliku svjedočiti na nedavno održanom, trećem izdanju Shhhefica Success Talksa u predivnom ambijentu Wow bara Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Večer je bila posebna i po tome što je ujedno održana i ekskluzivna promocija knjige  „Budi Shhhefica svog života”, organizatorice i poduzetnice Tanje Džido. Kreativna Tanja izvrsno je doskočila problemu često monotonih okupljanja gdje panelisti govore, a publika sluša. Naime, ovdje smo imali dojam kao da smo svi zajedno na kavi. Sam ambijent kao i stolice bile su tako posložene, a dio vremena bio je rezerviran za pitanja iz publike. Inspirativno okupljanje upotpunile su uspješne gošće:

– Rosie Kugli, spisateljica i kolumnistica
– Sanja Čabraja, suvlasnica salona Dessange Hrvatska
– Ivana Delač Đolo, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske
– Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda Moj Planer
– Maja Prović, lifecoach Inge Rock Akademije

Sve one s publikom su podIjelile svoje tajne poslovnog uspjeha, kako balansiraju između poslovnih i privatnih obaveza, a imali smo prilike čuti i zanimljive detalje  iz njihovih privatnih života zbog kojih su danas ovako uspješne i sretne.

Osim predivnih gošći, redom uspješnih žena od kojih se mnogo toga može naučiti, u središtu pažnje bila je i promocija zanimljive knjige “Budi Shhhefica svog života”. Knjiga je nastala na temelju Tanjinog osobnog iskustva transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana tijekom kojih je autorica rasla zajedno sa svojom publikom. Iz Tanje pršti sreća, ljubav, samopouzdanje, uspjeh i sve ono čemu svaka od nas teži stoga smo jedva dočekali primiti se knjige i otkriti kako da i same dosegnemo taj nivo zadovoljstva. Kako bi vam prenijeli o kakvim se dojmovima radi u nastavku pročitajte odlomak iz knjige i ukoliko niste, već danas počnite raditi na svojoj velikoj priči.

„Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“

Maja Kos

Ostavite komentar