Prijedlog MASS obuće za novogodišnji stajling

mass

Zabave i razna druženja kojima obiluje mjesec prosinac pružaju priliku da se uljepšamo daškom glamura, te sjajnim detaljima i šljokicama. U svijetu mode vrijedi zlatno pravilo da je dovoljan samo jedan dodatak ili detalj koji će promijeniti modni stajling. Tijekom prosinca to pravilo obuhvaća blještavilo na obući, odjeći i nakitu.

A police u MASS trgovinama spremne su za provod i ulazak u najdužu noć u godini.

Raznoliki izbor salonki i elegantnih gležnjača, sa šljokicama ili bez njih, u sjajnim metalik bojama, drskim i odvažnim nijansama ili pak u elegantnoj crnoj boji, samo su dio ponude koja može zadovoljiti i upotpuniti svaki blagdanski modni look. Dozvoljeno je i poigravanje s detaljima – od kamenčića, resica i vezica do svjetlucavih elemenata.

Blagdanski stajling naglasit će i posebna torbica, a na policama trgovina u Massu nalazi se  i veliki izbor glamuroznih torbica u metalnim odsjajima i sa sjajnim detaljima.

MASS se pobrinuo i za muškarce. Za poslovne i svečane prilike odaberite elegantne niske cipele ili gležnjače u crnoj i smeđoj nijansi, a za nešto opuštenija druženja obucite trendi oxfordice ili gležnjače s vezicama.

Midas

Ostavite komentar