Predstavljen novi unisex miris Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes Signature

Zagreb, 21. veljača, 2018. –  Neodoljiv revolucionaran miris Shawn Mendes Signature predstavljen je  na Dan zaljubljenih 14. veljače u Avenue Mallu u Zagrebu. Za dobru zabavu pobrinuo se Filip Rudan koji je povodom predstavljanja novog mirisa  otpjevao najpoznatije izvedbe Shawna Mendesa.

Novo mirisno isustvo na oduševljenje obožavateljica Shawna Mendesa, a i svih zaljubljenica u unisex mirise već je stiglo na police dm, Muellera i BIPE.

Nagrađivani pjevač i tekstopisac Shawn Mendes udružio se s legendarnim fotografom i redateljem Danny Clinchom u digitalnoj kampanji za lansiranje Shawnovog prvog mirisa Shawn Mendes Signature. Kroz objektiv i umjetničku viziju Dannyja, Shawn svojim fanovima otkriva priču iza kulisa o tome što ga nadahnjuje, motivira, istinsku priču o svom putovanju ispričanu glazbom i mirisom.

Novi miris Shawn Mendes Signature sinonim je za novu Z generaciju žena i muškaraca  koja odiše kreativnom energijom i suvremenim stilom odražava individualni izraz samopouzdanja, strasti i odlučnosti.

Shawn Mendes Signature kreiran je originalnim i neočekivanim notama te istodobno donosi slatke i drvenaste senzacije. Cvjetne drvenaste note predstavljaju Shawnovu kanadsku baštinu obavijenu esencijama šećernog javora.  Neodoljiva kombinacija citrusnih nota prožeta je cvjetnom mirisom i završava drvenastim akcentom.

GORNJE NOTE: Miris se otvara svježim, elektrificiranim akcentom limunovog ulja, ananasa i McIntosh jabuke.

SRCE MIRISA: Privlačna kombinacija Frangipanija, šećernog javora i ružinih latica.

BAZNE NOTE: Odvažna esencija drvenastih nota otkriva se nježnom, senzualnom kombinacijom Dulce de Lechea, cedrovine i mošusa.

Impresivnu bočicu odlikuje vintage dizajn koji otkriva Shawnovu ljubav prema rukotvorinama, baš kako iskazuje kroz svoju muziku i stil. Naglašavajući presonaliziranost, na iznijansirano staklo bočice je ugravirano Shawnovo ime.

Uz bakrenu gitaru i urezan Shawnov potpis, a na vrhu s odgovarajućom kapicom koja podsjeća na omotane žice gitare, rustikalna i autentična ambalaža čini zaista jedinstven izričaj.

Ambalaža ističe dizajn inspiriran Shawnovom prvom tetovažom – akustičnom gitarom, Torontskim horizontom i zvučnim valom što dodatno daje osobni touch za Shawnove obožavatelje.

28. veljača . Dobitnica mirisa u darivanju objavljenom 26.veljače na FB-u je Branka Mlinarić:) Molimo dobitnicu da se čim prije javi u inbox

 

 

Ostavite komentar