Predivne ručno oslikane tenisice zbog kojih ćete biti u središtu modne pozornosti!

Uzbudljivo je živjeti u sadašnjim vremenima, barem što se mode tiče. 🙂 Više nego ikada imamo izbora biti, govoriti i nositi što god želimo. Sve je više onih kojih uspješno spadaju modu i umjetnost, mladih dizajnera s drugačijim pogledima na svijet i modu i nije teško istaknuti se i biti drugačiji. Osim odjećom, to možemo postići i raznim modnim dodacima, ali i obućom. Nedavno smo naišli na fora studio iz New Yorka koji se bavi ručnim oslikavanjem tenisica. Predivni radovi i unikatna originalnost krase svaki model, toliko da bi nam bilo žao nositi ih. No opet, vjerojatno bi bili jedini u tako cool izdanju, pa zašto ne!

Bilo da volite stripove, crtiće, Disney junake ili imate omiljenog celebritya ili njihovu izjavu, gotovo sve što želite može postati stvarnost pomoću jednih tenisica i ruka umjetnika. Ovi modeli su nam posebno wow:

Ako volite slavnu Betty Boop ove tenisice voljet ćete još više! Kombinacija bijele, roze i crne boje savršena je za prve šetnje po proljetnom suncu. Bettyn lik predstavljen je još davne 1930. godine, a njezin lik već desetljećima krasi razna modna izdanja, a najnovije su ove fora tenisice!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paul Lempa (@kixar_studio)

Malo tko da nije pogledao barem jednu epizodu smiješnog Spužva Boba, a mnogi su i nastavili jer je crtić obično zanimljiv i velikima i malima. Kada se želite osjećati nesputano i opušteno kao poznati žuti lik obucite ove tenisice i izmamite osmijeh svima koje sretnete putem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paul Lempa (@kixar_studio)

Najbolje od svega je da vi birate kako će izgledati vaše tenisice. Na dane kada vam se neda ni sa kime razgovarati, odaberite ovaj model s poznatim patkom – ljutilicom čije lice samo po sebi govori “ne prilazi”. Ili možda poželite lijevu tenisicu oslikati ljutim patkom, a desnu veselim. Dobra ideja, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paul Lempa (@kixar_studio)

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar