Postoji li ljubav na prvi pogled? DA, zove se Mon Paris!

Znate li razliku zaljubljenosti od ljubavi? Postoji li ljubav na prvi pogled? Odgovore na vječna pitanja i osvrt o konceptu nesputane ljubavi dao nam je poznati sociolog i pisac, Bruno Šimleša povodom predstavljanja novog mirisa YSL Beauté za žene, Mon Paris.

Sinoć je u predivnom ambijentu hotela Westin Zagreb, na 17. katu sa pogledom na Zagreb i uz zalazak sunca, predstavljen novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris.

Predstavnici medija i poklonici branda uživali su uz vrhunska vina i catering, modernoj glazbi i zvukove saksofona, a poseban doživljaj bio je prikaz Pariza kroz iskustvo virtualne realnosti.

Miris Mon Paris odlično razumije zaljubljene jer baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, tako i njegove mirisne note pružaju vrtoglavi osjećaj koji poziva na nesputanost, strast, ljubav….

Sa novim senzualnim mirisom YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom.

Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

Među prvima miris su isprobali glumica Judita Franković, vizažistice Petra Sever i Dajana Pajkić, poznati dizajneri Ivan Alduk i Nenad Sovilj, osnivačica portala Buro 24/7 Mirela Forić Srna, te mnogi drugi zaljubljenici u YSL.

YSL Beauté  predstavlja divnu ljubavnu priču punu euforije u gradu zaljubljenih….

Pariz. Panorama s krovova kuća. Pogled prema dolje…gubiš ravnotežu, osjećaš vrtoglavicu. Padaš sve brže i brže u opasnoj vrtnji, zasigurno prema nečemu konačnom. Iz slobodnog te pada spašava nečija ruka. Ljubavnik ili ljubavnica. Netko čiji te je pogled magnetski privukao i ponukao na skok u nepoznato. Taj je dodir poput strijele koja probada srce. Mijenja te iz temelja i prenosi u intenzivno, nadzemaljski lijepo emocionalno stanje prožeto toplinom, lakoćom i sigurnošću. Život juri pored tebe, no vrijeme kao da stoji. Kakav užitak, barem na trenutak. Trenutak, kojem ćeš se uvijek spremno prepustiti.

Monsieur Saint Laurent doživljava Pariz kao utjelovljenje iskrenosti, strasti i čiste emocije, kao grad koji se protivi društvenim normama i slavi slobodu. Pariz je za njega vječni simbol ljubavi i nepresušan izvor inspiracije ne samo u radu, već i u životu – sve Saint Laurentove kreacije prožete su snažnim pulsom ovoga grada. U Parizu je sve moguće.

„ …Za ovaj sam parfem odabrao tvoje ime jednostavno zato što nema ljepšega. Zato što te volim. Moj Pariz.”, izjavio je Yves Saint Laurent.

NOVA INTERPRETACIJA CHYPREA

Klasični chypre tonovi koje tradicionalno odlikuje prekrasna, no stroga struktura predstavljaju utjelovljenje retro pariškog šika. Mon Paris iz temelja mijenja originalni koncept: stvara novu prozračnu harmoniju uvodeći odvažan i nadasve opojan bijeli chypre koji odgovara modernom viđenju ljubavi.

Rezultat je ultramoderan i sasvim originalan chypre, djelo triju vrhunskih tvoraca parfema: Oliviera Crespa, Dore Baghriche i Harryja Fremonta.

Novi bijeli chypre će vas očarati već u prvom trenutku zahvaljujući svojoj iznimnoj čistoći – poput kristala u kojem se pačuli povezuje s blistavo bijelim notama prožetim senzualnim mošusom.

Cvijet datulje od davnih je vremena predmet obožavanja i strahopoštovanja  zbog svojih očaravajućih karakteristika, koje dolaskom noći poprimaju izraženiju seksualnu notu. U postupku izrade parfema korištena je tzv. headspace tehnologija kako bi istaknula njegova skrivena hipnotička svojstva.

Donje note krasi jasna bjelina koja ostavlja dugotrajan i intrigantan mirisni trag zahvaljujući čak dvjema različitim vrstama pačulija koje se izvrsno nadopunjavaju. Esencija pačulija dolazi iz Gvatemale, a omiljena je zbog prepoznatljivih drvenasto-jantarnih podtonova. Iz Indonezije dolazi poznato srce pačulija, prožeto pikantnom toplinom. Ove se dvije vrste sjedinjuju u moćan akord koji ostavlja dugotrajan trag žudnje, a u kombinaciji s iznimnim mošusnim notama pretvaraju se u jedinstvenu strukturu koja odiše prozračnom i čistom bjelinom.

Novo poglavlje priče o chypreu otvara glavni akord energičnog bergamota iz Kalabrije, prožet svježim akordima maline i jagode. Note kruške daju mu prozračnu sočnu notu – neočekivani korak prema euforiji.

Kombinacija prozračnog akorda božura, raskošnog apsoluta jasmina sambaca i daška jasmina iz kineske pokrajine Yunnan stvara pravu eksploziju raskošne i blistave ženstvenosti koja datulju obavija čarobnom svjetlošću, smirenu zemljanom toplinom pačulija.

Posljednji akord. Još jedan odmak od tradicije. Kod mirisa iz ove skupine mošus se obično javlja samo u baznim notama, no ovdje se vibrantna eksplozija mošusa vibrira provlači kroz sve note, od gornjih do donjih i natrag.

Ključnu ulogu imaju tri senzualna bijela mošusa koji se u složenoj igri stapaju s bijelim cvijećem, obavijajući opojni chypre prozračnom, bijelom svjetlošću. Cvjetno srce parfema protkano je kristalno bistrim daškom svježine, dok blistavo jasan pačuli donosi neobičan osjećaj čistoće.

Cjelokupnu kompoziciju zaokružuje senzualan i topao mineralni ambrox koji donosi neosporan osjećaj luksuza.

Parfemska bočica MonParis, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Iza staklenih ploha krije se dragocjen ružičasti eliksir, ispisujući mirisnu odu ženi koja nosi Mon Paris – rokerskog stava i jedinstvenog, profinjenog stila.

Dizajnerica parfemskih bočica Catherine Krunas nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

Novi YSL miris Mon Paris dostupan je premijerno u parfumerijama Mueller do sredine 4.mjeseca; nakon toga i u svim drugim lancima parfumerija.

MON PARIS EDP V30ML Parfemska voda u spreju           431 hrk

MON PARIS EDP V50ML Parfemska voda u spreju           662 hrk

MON PARIS EDP V90ML Parfemska voda u spreju           862 hrk

Ostavite komentar