BIPA: POSTANI I TI LICE S NASLOVNICE, JER TI TO MOŽEŠ!

BIPA POZIVA: KREIRAJ LOOK I ZABLJESNI NA NASLOVNICI BIPACard MAGAZINA

                                                                           

Kroz samo jedno desetljeće stilovi, moda, a ponajviše trendovi, mijenjaju se iz dana u dan. Stoga svaka dekada ima svoj odgovor na pitanje što je to ljepota.  Nadahnuti proslavom 10 godina BIPE u Hrvatskoj, BIPA slavi 10 dekada ljepote i poziva vas da se uključite u jedno divno putovanje kroz dekade i make-up trendove koji su ih obilježili.

Inspirirana ljepotom od 20.-tih godina prošlog stoljeća, pa sve do danas, BIPA vam nudi priliku da zablistate. I to na naslovnici idućeg broja BIPACard magazina!

Prijavite se i postanite lice s naslovnice! Sve što trebate je odabrati svoju omiljenu dekadu i kreirati make-up look , te se prijaviti na  www.bipaslavi10.hr. Ako volite make-up i pratite aktualne trendove u ljepoti, ovaj nagradni natječaj jedinstvena je prilika da pokažete svoje znanje i umijeće šminkanja.

Make-up dvadesetih godina prošlog stoljeća, poznatih i kao zlatno doba nijemog filma, sav je naglasak stavljao na velike i izražajne oči. Elegancija i ženstvenost u odijevanju, te zavodljive velike kovrče prikaz su prave dive iz 30.-tih. Hollywoodski glamur nastavlja se u i četrdesetima koje su zapravo bile dekada crvenog ruža.

Slobodnije odijevanje i pojačanja njega lica obilježje su 50.-tih, a već dekadu kasnije označavaju žive boje, jaki printovi, zlatne note i osunčani ten, te naglašeni volumen u kosi. Buntovne 70.-te godine obilježila je prirodno divlja kosa, cvijeće u kosi, trapez hlače i platformice.

Povratak minivala i neonske boje odraz su 80.-tih, dok su devedesete godine na svjetsku mapu trendova donijele svjetlucava bijela sjenila, vrlo sjajna sjajila za usne, tamne, gotovo smeđe ruževe i savršeno bijeli osmijeh, kao must have.

Potraži ideju za svoj idealni look. Možda na novoj naslovnici BIPACard magazina zabljesne baš tvoje lice!A.M.

 

Midas Widget

Ostavite komentar