Post-ljetna njega kože uz Nuxe

Promjena godišnjeg doba uvijek zahtjeva i promjenu u njezi kože.

nuxe

Nakon povratka s ljetovanja, pod utjecajem sunca, mora, klora… često se suočavamo s izrazito dehidriranom kožom, ugaslog tena i bez zdravog sjaja.

Stoga je upravo sada idealno vrijeme da svojoj koži pružimo malo ljubavi kroz pravi post-ljetni ritual njege u nekoliko jednostavnih koraka.

Nježno uklonite odumrle stanice

Intenzivno izlaganje suncu uzrokuje i veće oštećenje te odumiranje stanica kože, pa nije rijedak slučaj da se nakon ljetovanja naša koža intenzivno peruta. Pomognite joj da zablista i uklonite odumrle stanice nježnim pilingom.

Isprobajte NUXE Nježni gel-piling s laticama ruže i 100% prirodnim eksfolirajućim česticama.

Cijena, 75 ml: 154,36 kn

Hidratacija već tijekom čišćenja

Zašto ne biste krenuli s hidratacijom već tijekom čišćenja kože? Kvalitetan hidratantni tonik ili micelarna vodica s hijaluronskom kiselinom, ne samo da će ukloniti nečistoće s lica, već i obilno navlažiti kožu prije nanošenja njege. Isprobajte NUXE Micelarnu vodicu za čišćenje lica i skidanje šminke koja obiluje upravo biljnom hijaluronskom kiselinom.

Posegnite za koncentratom hidratacije

Čak i ako do sada niste koristili serum, post-ljetni oporavak kože zahtjeva intenzivniju dubinsku hidrataciju u obliku koncentriranih seruma.

Visokokvalitetan serum poput NUXE Crème Fraîche de Beauté® 24-satnog hidratantnog i umirujućeg seruma svojom biljnom mrežicom s 8 biljnih mlijeka, čistim sokom aloe vere i biljkom salikornijom, doslovno ‘zaključava’ vlagu u koži, čineći ju uvijek blistavom i svježom.

Cijena, 30 ml:265,12 kn

Iskoristite san za obnovu kože

 Ništa ne obnavlja našu kožu tako dobro kao kvalitetan san uz obilan slojkvalitetne hidratantne noćne kreme.

Investirajte u visokokvalitetnu noćnu obnavljajuću kremu, poput NUXE Crème Prodigieuse® Nuit s proteinima boba i dragocjenim antioksidansima, i dočekajte jutro obnovljenog i osvježenog tena.

Cijena, 50 ml: 220,29 kn

 I za kraj – ne zaboravite na usne

Vaše usne trebaju njegu, zaštitu i obnovu baš kao i ostatak lica, no, ljeti često zaboravljamo na zaštitu usana odgovarajućim stikovima s UV zaštitom, pa nam usne krajem ljeta djeluju izrazito suho i oštećeno. Hranite ih obilnim slojem balzama sa shea maslacom, poput NUXE Rêve de Miel® Balzama za usne, koji će potaknuti obnovu kože i vratiti im prirodnu zaštitu i mekoću.

Midas Widget

Ostavite komentar