Popularne jurilice vratile su se na velika vrata!

Romobili su nas vratili u naše djetinjstvo, pa osim brojnih ‘klinaca’ koji furaju popularne ‘jurilice’, možemo sve više vidjeti i odrasle koji uživaju na svojim dvokotačnim guralicama.

Zadnjih godina ulice i parkovi su puni biciklista, skatera i vozača romobila, a i gradske te državne vlasti sve više zastupaju koncept mobilitya i preporučuju više aktivnosti, a manje pasivnosti😊.

Osim zabavne vožnje, romobili se smatraju korisnima budući da rasterećuju promet jer vam ne treba automobil niti javni prijevoz do posla, a zauzima manje mjesta od bicikla pa je samim time odlična opcija umjesto da palite auto baš svaki put kad morate nešto obaviti.

Ako i vi spadate u one koji već neko vrijeme razmišljaju da nabave sebi ili svom mališanu popularnu jurilicu, obavezno pogledajte ponudu na stranici http://romobil.com.hr/ čija bogata ponuda nudi odličan omjer kvalitete i cijene. Pa se tako mogu naći romobili po cijeni od cca 300 kuna na više ovisno o specifikacijama.

Iz tvrtke Romobili.com.hr poručuju da su sve više popularni romobili za trikove, tako je svaki tinejdžer koji vozi romobil sigurno čuo za Dereka Marra, mladog extreme sportaša koji vas ostavlja bez daha dok preskače razne prepreke i izvodi trikove po skate parkovima.

Kada govorimo o romobilima za skate park, radi se o vrhunskim romobilima prilagođenima za izvođenje trikova sa posebno dizajniranim ergonomskim ručkama. Napravljeni su od čelika i aluminija, što ih čini jakim, a istovremeno lakim te izdržljivima i osmišljenima za izvođenje trikova sa stilom.

Apeliramo na sve mlade vozače koji vole extremne sportove  da imaju propisanu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu i drugu potrebnu opremu. Budite oprezni za sebe i druge sudionike u prometu, poštujte pravila i pješake, ne jurite brzo i uživajte u vožnji!

I još jedno iznenađenje! U suradnji sa tvrtkom Romobil.com.hr uskoro vas darujemo sa preslatkim dječjim romobilom, pa ukoliko ga želite osvojiti za svog mališana ili djevojčicu/nećakinju, nećaka, unuka…. obavezno nas pratite nas na našoj službenoj Facebook stranici.

Dobitnica u darivanju objalvljenom 23. listopada je Jana Strahija. Molimo dobitnicu da nam se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

Midas Widget

Ostavite komentar