Pomutite mu razum njegovim trikovima!

Bliži se Valentinovo, savršeno vrijeme da izađete i provedete se onako kako to samo muškarci znaju. Postanite vlasnica prostora u koji izađete, a muškarci će se okretati za vama razmišljajući, gdje ste se skrivali do sad.

Žene većinom misle kako je zabava zavođenja rezervirana isključivo za muškarce. To je tako samo zato jer su oni opušteniji. Okrenite ploču, počnite razmišljati kao muškarac i zabavite se.

Nemojte paničariti niti se brinuti. Vi ste ta koja vodi igru. Ako večer sa njim prođe dobro, ostanite sa njim. Ako ste se dobro zabavili, ali ne smatrate da biste sa njim mogli biti više od prijatelja, dogovorite si kavicu, postanite prijatelji. Prestanite bar na trenutak brinuti oko sitnica niti gledati daleko u budućnost.

Kada takvi, neopterećeni, krenete u lov, vaš izlazak bit će savršen bez obzira na ishod.

Kada ga ulovite, ne otkrivajte previše o sebi. Ako sazna previše o vama djelovat ćete nervozno, a on će izgubiti zanimanje. Ako pak otkrijete premalo, bit ćete dosadni, a on nezainteresiran.

Tri zlatna pravila!

Pravilo broj jedan: lovac svoju lovinu mora pomno pratiti

Ugledate li kakvog zgodnog lika, pomno ga pratite pogledom. Ako uzvrati, nikako ne skrećite pogled, i ulov je vaš!

Muškarci imaju relativno malen ego koji pod ovakvim okolnostima brzo naraste. Neće ni shvatiti da je postao lovina. Na vama je da započnete razgovor, a čak ako vas ništa od toga ne zanima, ispitajte ga sve, od toga šta radi, čime se bavi, kakav hoby ima…pa sve do filozofskih teorija. Takvo zanimanje za njega totalno će ga dokrajčiti.

Pravilo broj dva: Držite sve pod kontrolom

Dajte mu do znanja samo ono što treba znati, ne i ono što želi znati. Nemojte mu dati svoj broj telefona, ali svakako uzmite njegov. Također, recite mu što radite, ali nemojte mu odmah dati adresu od posla. Neka malo razmišlja o vama. A na vama je dali ćete mu se javiti ili ne. Ne otkrivajte mu svoju nježniju stranu, vaše strahove, nade i razmišljanja. Budite tajanstveni, a on neka postane nervozan.

Pravilo broj tri: Pokažite incijativu!

Ako vas nakon sati razgovora još nije poljubio, preuzmite inicijativu i poljubite vi njega. Vjerujemo da će dugo u noć razmišlljati samo o vama, a moguće i do jutra:)

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar