Police kolekcija satova za zimu – urbani detalji za nju i njega

Ove zime iz posljednje kolekcije Police satova za nju i njega klasika i minimalizam ustupili su mjesto drskom luksuzu koji ne dopušta da ostanete neprimijećeni.

police

Elegantno buntovan, model Aurora idealan je za Police ženu koja se nikada ne skriva od pogleda. Rafinirani dizajn crnog kućišta od ioniziranog čelika, u kombinaciji s mekanom crnom kožom remena, besprijekorno se stapa s blistavim brojčanikom i kazaljkama još jednog neodoljivog Police modela za žene.

police2Muškarci će ove zime moći birati između dva vrhunska modela – Bushmaster i Predator. Predizmenzionirano kućište i robusni dizajn Bushmaster modela stvoreni su za užurbanu gradsku džunglu. Trostruki podbrojčanici te mekana tekstura sivih, smeđih i plavih kožnatih remena ove satove čine neizostavnim dodatkom svakom muškom zapešću. Predator model idealna je stilska avantura za samouvjerenog muškarca koji zna što želi. Edgy dizajn lubanje, uklopljen u brojčanik pokriven ojačanim mineralnim staklom, te kombinacija besprijekornog sjaja i glatke teksture crnog kožnatog remena sadrže istinsku DNK Police branda koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Midas

Ostavite komentar