Poklonite partneru ovih blagdana sebe!

Durexovo istraživanje otkrilo je da parovi trebaju odbaciti blagdanske darove i ponovo se zbližiti

  • Polovica (50%) Britanaca najviše se veseli provođenju više vremena sa svojimpartnerom tijekom božićnih blagdana
  • Više od petine (22%) parova željelo bi u 2016. godini češće imati intimne odnose
  • Svaka šesta osoba (16%) se ne može sjetiti kada je posljednji put od partnera tijekom blagdana dobila poklon iznenađenja
  • Svaki treći ispitanik (35%) se slaže kako bi ih neočekivani dar od partnera oraspoložio za seks

 durex2

Čini se kako je ove godine slobodno vrijeme najpoželjniji poklon kod parova, budući da je 50% ispitanih u Durexovom istraživanju otkriloda se tijekom sezone blagdana najviše vesele kvalitetno provedenom vremenu sa svojom voljenom osobom.

Novo Durexistraživanje utvrdilo je da se Britanci tijekom božićnih praznika vesele slobodnom vremenu(44%), postavljanju božićnih ukrasa (35%) i primanju darova (34%), a više od polovice njih najviše se veseli zbližavanju s voljenom osobom, dok svaki šesti (15%) želi provesti dodatno slobodno vrijeme isprobavajući nove stvari u spavaćoj sobi. 1

Kada je u pitanju darivanje, istraživanje je pokazalo da su parovi umorni od dobivanja prosječnih darova od voljene osobe, a u tom kontekstu, 16% ih je izjavilo da se ne mogu sjetiti kada su od partnera posljednji put dobili poklon iznenađenja, dok je gotovo svaka deseta osoba (9%) priznala da takvo što nikada nisu dobili. Ta činjenica može biti uzrok nesuglasica; čak 15% ispitanika priznalo je kako su se s partnerom posvađali zbog neželjenih ili dosadnih darova koje su primili, a u prosjeku troje od deset ispitanika (29%) priznaloje da često sami sebi kupuju božićni dar kako bi izbjegli razočaranje.

Dakle, malo maštovitosti može vam pomoći kako bi vaša voljena osoba ostala sretna tijekom blagdana. Četiri od pet ispitanih (82%) izjavilo je da vole kada su darovi njihovih partnera iznenađenje, a 35% ispitanikaizjavilo je da bi ih takvo što također dodatno oraspoložilo za seks.

Kako bi potaknuo parove da ovih blagdana proveduviše intimnijih trenutaka sa svojim partnerom, Durex je lansirao vodič pod nazivom“10 načina da stvorite božićnu čaroliju za svog partnera”. Vodič, kojega je napisala Durexova stručnjakinja za seks i veze, Susan Quilliam, nudi deset top savjeta za nezaboravan Božić:

“Iako blagdansko vrijeme može biti vrlo stresno doba godine, pokušajte na najbolji mogući način iskoristiti svoje slobodno vrijeme i kvalitetno ga provesti sa svojim partnerom. Božić u svima nama budi posebne osjećaje i uzbuđenje, stoga iskoristite ovaj novi izvor energije i pustolovnosti te isprobajte nešto novo u spavaćoj sobi“, kaže Susan te dodaje kako biste ove godine trebali zaboraviti na predvidljive darove i pokloniti svome partneru nešto seksi i neočekivano.

„Pokušajte napisati vlastitu kratku ‘seksi’ priču, a zatim tražite partnera da je pročita naglas, ili se zapakirajte poput poklona koji će Vaš partner otvoriti i dobiti pravo božićno zadovoljstvo!” dodala je.

Kada su u pitanju novogodišnje odluke, zaboravite na dijetu i teretanu – četvrtina (27%) ispitanika voljela bi provoditi više vremena u povezivanju s partnerom – stavljajući upravo to na prvo mjesto svih novogodišnjih odluka. Štoviše, parovi u 2016. godini žele začiniti stvari u spavaćoj sobi te ih više od petine (22%) kaže da bi željeli više seksa s partnerom, a 15% izjavilo je da bi željeli više pustolovnog duha u krevetu. Stoga, zašto ovog Božića ne biste krenuli s riječi na djela te odvojili više vremena za voljenu osobu u spavaćoj sobi?

durex3

Ponudu kondoma, lubrikanata i igračaka  potražite na www.durex.com.hr kako biste sebi i partneru učinili blagdane uistinu čarobnima.

Midas Widget

Ostavite komentar