Poklanjamo ulaznice za pretpremijeru Nije bila Peta, bila je Deveta!

U petak, 11. 11. 2016. održat će se svečana premijera komedije Alda Nicolaja – Nije bila Peta, bila je Deveta!

nije-peta

Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt glavni su i jedini akteri ove vesele komedije Alda Nicolaja. Gdje god se pojavi “ljupka aždaja” Eva, muškarci zaboravljaju na svoju pamet i postaju nemoćne marionete. To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj koji je svoju slobodu volio sve do dana kada mu na plaži priđe atraktivna Eva. Jedan poljubac dovoljan je da Bruno postane zaslijepljen od ljubavi prema toj ženi. Ona je razorna prirodna pojava, kada voli, voli apsolutno. Nakon što je Eva na glavu okrene Brunin stan, učini to i sa njegovim životom, tražeći novi dokaz ljubavi…

Redatelj: Damir Mađarić
Scenografkinja: Marta Crnobrnja
Kostimografkinja: Marija Šarić Ban
Autor glazbe: Dinko Appelt

Zahvaljujući kazalištu KOMEDIJA idemo s nagradnom igrom i poklanjamo 2×2 ulaznice za pretpremijeru Nije bila Peta, bila je Deveta! koja se održava 10.11. 2016. u 19:30.

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Nije bila Peta, bila je Deveta!”.

Nagradni natječaj traje do srijede 9. studenog 2016.

Nagradno pitanje: Tko je redatelj predstave “Nije bila Peta, bila je Deveta!”?

Uvećajte si šansu za dobivanje  ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Sretno svima!!!

09.11.2016. Evo dobitnika ulaznica: Ivor Turčin i Suzana Figl. Uživajte!!!!!

 

Midas

Ostavite komentar