Poklanjamo limfnu drenažu!

Jeste li primijetili da su vam noge na kraju dana otečene i teške i da jedva čekate skinuti cipele? Za ekipu koja pati od bilo kojeg oblika bolnih, otečenih i teških nogu imamo odličnu vijest.

Zahvaljujući suradnji sa centrom Body Balance darujemo limfnu drenažu obju nogu u trajanju 1h  u vrijednosti 250kn u najrespektabilnijem specijalističkom centru za dijagnostiku, rehabilitaciju i sport. Što kažete na to?

Kod izloženosti velikim ljetnim vrućinama krvne žile i kapilare se šire, pa se nakuplja više tekućine i otečenost nogu je izraženija. Problem također pogoršava i povećana tjelesna težina, trudnoća, deformacije stopala, uzimanje kontraceptiva. Simptomi su bolovi u nogama i gležnjevima, svrbež i osjećaj peckanja u nogama, osjećaj težine u nogama, otečenost stopala ili potkoljenice na jednoj ili obje noge, grčevi u mišićima nogu, osjećaj mravinjanja ili “nemirne noge”, otežano savijanje nogu u zglobovima.

A da biste osvojili limfnu drenažu morate točno odgovoriti na postavljeno pitanje te nam poslati svoje podatke (na info@lipadona.com): ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu i broj telefona.

Nagradno pitanje: Navedite tri savjeta za bolne i umorne noge koje preporučuju stručnjaci Body Balanca?

Odgovor potražite ovdje:)

Dobitnike izvlačimo u srijedu, 19. srpnja 2017.

Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Body Balance”.

Obavezni uvjeti:

  • u komentaru na FB-u tagirati 5 prijatelja (postavke na javno)
  • obavezno odgovoriti na pitanje isključivo putem maila (ostale odgovore na uzimamo u obzir)

Sretno svima!!!

Dragi svi, hvala vam na sudjelovanju, a dobitnica ove lijepe nagrade (limfna drenaža u trajanju od 1h u vrijednosti 250 kn) je Andreja Vlahović koja će se sigurni smo nakon tretmana kada izađe iz Body Balanca osjećati lagana kao ptičica!

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar