Poklanjamo knjigu „Noć predaje“ od Tesse Dare

Za sve ljubiteljice senzualnih romana, imamo odličnu vijest.

Zahvaljujući suradnji sa Nakaldom Neptun, nagrađujemo jednu čitateljicu sa knjigom “Noć predaje” od Tesse Dare.

Autorica Tessa Dare je jedna od nasljednica Jane Austen. Stil i rječnik njenih romana je suvremen te oslobođen ograničenja koje je slavnoj autorici nametalo tadašnje vrijeme pa čitatelji mogu uživati i u slobodnijim, vješto i s ukusom opisanim erotičnim prizorima.

Inače, naklada Neptun na zagrebačkom Inetrliberu predstavit će svoju ediciju Nove zvijezde povijesnih ljubavnih romana i četiri nove autorice koje dosad nisu prevođene u Hrvatskoj.

Nagradna igra traje do utorka, 17. studenog 2015.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Tessa Dare.

Uvećajte si šansu za dobivanje knjige time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Nagradno pitanje: Navedite dvije nove popularne i nagrađivane autorice koje je izdavačka kuća Naklada Neptun predstavila na početku svog rada?

Odgovor možete pronaći ovdje🙂

Sretna dobitnica knjigu će preuzeti na Interliberu na štandu Naklade Neptun.

Sretno svima!!!

17. 11.2015. Nagradna igra je završila.

Naša sretna dobitnica ovog puta je Nataša Tomić Strelec. Draga Nataša, čestitamo Vam od srca. Uživajte u “Noći predaje”:)

Podsjećamo da knjigu možete preuzeti na Interliberu na štandu Naklade Neptun.

td

 

Midas

Ostavite komentar