Poklanjamo cool narukvicu brenda BiteMyStyle!

narukvica

Pozivamo sve Lipadone koje obožavaju boje, a nadasve vole biti posebne i cool jer upravo idemo s nagradnom igrom u kojoj zahvaljujući Zoranu Aragoviću poklanjamo najcool strip narukvicu brenda BiteMyStyle!

Nagradni natječaj traje do srijede 03. kolovoza 2016.

Vi morate samo odgovoriti na nagradno pitanje u komentaru ispod intervjua, a svoje podatke poslati (navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela) na info@lipadona.com. Odgovore šaljite u komentarima ispod intervjua na portalu, a podatke šaljite na mail.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na BiteMyStyle.

Nagradno pitanje: Komentirajte što Vam se najviše sviđa u Zoranovim kolekcijama? Odgovorite ispod intervjua

Napomena: Svi komentari će biti vidljivi kada se odobre krajem dana.

Uvećajte si šansu za dobivanje strip narukvice time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Sretno svima!

04.08. 2016. Dragi svi, hvala svima na sudjelovanju i komentarima, vidmo da vam se jako sviđa BiteMyStyle:) Na žalost, samo je jedna dobitnica, a ona je …..Ivana Nikolić! Ivana, čestitamo i nastavi koketirati uz BMS!

NAPOMENA: Rok za podizanje nagrade je 8 dana od dana objave! Ukoliko se dobitnica ne javi u predviđenom roku, bira se druga dobitnica.

Midas Widget

Ostavite komentar