Poklanjamo CLINIQUE kremu za oko očiju i CLINIQUE ruž za usne!

Drage naše Lipadone,

Clinique vjeruje da svaka žena može biti lijepa, a nedavno je predstavio i SMART liniju s kojom poručuje svim pametnim ženama da ako jedna žena može obavljati 4 radnje istovremeno to bi trebali i njeni proizvodi za njegu kože.

Zahvaljujući suradnji sa Clinique-om poklanjamo dvjema vjernim i sretnim čitateljicama po jedan proizvod. Jedna čitateljica će dobiti CLINIQUE kremu za oko očiju, a druga CLINIQUE ruž za usne u trendi boji za ovu jesen/zimu „COLA POP“:)

clinique

Nagradna igra traje do srijede, 25. studenog 2015.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Clinique i u mali-u navedite koji od gore navedenih proizvoda biste voljeli dobiti.

Uvećajte si šansu za dobivanje Clinique proizvoda time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Nagradno pitanje: Koje njegujuće sastojke sadrži ruž CLINIQUE POP LIP COLOUR i zašto biste baš Vi trebali osvojiti Clinique proizvod?

Sretno svima!!!

25.11.2015. Nagradna igra je završila. Hvala puno svima na sudjelovanju.

A naše sretne dobitnice su: Danijela Duić je dobitnica kremice za oko očiju, a napisala nam je da taman slavi 41. roćkas pa želi zablistati. Danijela, želimo ti sretan rođendan i dan nam budeš vesela, sretna i lijepa uz Clinique!!!

A druga dama koje je osvojila ruž CLINIQUE POP LIP COLOUR je Ivana Pauk koja nam je napisala da obožava ruževe, samo njih nosi, a sve bi dala za jedan ovako kvalitetan, jak, pigmentiran i preeedivan od Cliniquea. Ruževi su njena ovisnost!

clinique-kremaCLINIQUE SMART CUSTOM-REPAIR EYE TREATMENT 15ML – krema za cijelo područje oko očiju koja smanjuje 4 glavna znaka starenja kože – linije i bore (osobito duboke bore), podiže i smanjuje naboranost kapaka, smanjuje izgled tamnih podočnjaka te vraća prijeko potreban tonus/lifting, koži u cijelom području oko očiju. CIJENA: 516 kn.

ruzCLINIQUE POP LIP COLOUR+PRIMER – ruž za usne i primer u jednom! Intenzivna i dugotrajna boja u samo jednom potezu, a uloga primera u ružu vaše usne u trenu čini zaglađenim i hidratiziranim, a tijekom vremena i njegovanim (sadrži murumuru i shea maslac). Cijena 211kn.

SMART” linija za njegu kože vidljivo smanjuje 4 glavna znaka starenja kože – linije i bore, ujednačuje ton kože i smanjuje hiperpigmentaciju, učvršćuje/lifting/vraća tonus kože, a za samo 1 tjedan tekstura kože je zaglađenija i  blistavija.

Midas

Ostavite komentar