Poklanjamo 3×2 ulaznice za film LABIRINT LAŽI

Drage Lipadone,

Idemo s nagradnom igrom u kojoj zahvaljujući Blitz filmu poklanjamo 3×2 ulaznice za film LABIRINT LAŽI:)

Nagradna igra traje do utorka, 09. veljače 2016.

ll2Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com. Obavezno naznačite u kojem kinu biste htjeli pogledati film (CineStar Zagreb (Branimir centar) i CineStar Avenue Mall), Vukovar, Split, Rijeka, Osijek, Mostar i Bihać).

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na LABIRINT LAŽI.

Nagradno pitanje: Kako se zove glumac koji tumači tužitelja Johanna Radmanna?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Za više informacija o filmu posjetite http://lipadona.com/istaknuto/blitz-film-ponuda-za-zimu-2016/

Sretno svima!

09.02. 2016. Nagradna igra je završena. Hvala svima na sudjelovanju. A naši sretni dobitnici su: Denis Franković, Ines Kristić i Gordana Novković! Želimo vam ugodan provod!

Napomena: Dobitnici neće biti posebno obaviješteni o preuzimanju ulaznica već ćemo objaviti njihova imena na portalu, a ulaznice će moći preuzeti na blagajnama kina od 10.2. do 14.2. Film će se prikazivati u kinima: CineStar Zagreb (Branimir centar) i CineStar Avenue Mall), Vukovar, Split, Rijeka, Osijek, Mostar i Bihać.

Ostavite komentar