Poklanjamo 3x Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremu

eucerin

Da bi bila zdrava, koži je potrebna voda. Dehidraciju kože uzrokuju vanjski utjecaji poput UV zračenja, suhe klime, zagađenja ili kemijskih sredstava poput neprimjerenih sredstava za čišćenje kože.

Ključ hidratacije u koži su akvaporini, mikroskopski kanalići za distribuciju vode između stanica kože lica. Akvaporini održavaju optimalnu razinu hidratacije u koži te podržavaju njezina zaštitna svojstva. Otkriće akvaporina inspiriralo je razvoj jedinstvene Eucerin® AQUAporin ACTIVE njege, koja koristi vlastitu prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi koži pružila potrebnu hidrataciju.

A mi zahvaljujući Eucerinu nagrađujemo 3 vjerne čitateljice sa Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremom:)

Nagradni natječaj traje do petka, 29. travnja 2016.

Vi morate samo odgovoriti na nagradno pitanje, a svoje podatke šaljite na mail info@lipadona.com (ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela).

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Eucerin.

Nagradno pitanje: Što je specifično za Eucerin AQUAporin ACTIVE liniju?

Uvećajte si šansu i lajkate našu stranicu,  post na Facebooku komentirajte, sherajte i lajkajte te nas popratite i na Instagramu:)

Sretno svima!

Naše sretne dobitnice su: Jelena Sosa, Ines Obradović i Josipa Vučković! Curke čestitamo na upornosti i osvojenoj kremici. Njegujte se uz EUCERIN:)

Nova i poboljšana formulacija AQUAporin ACTIV njege s gluko-glicerolom aktivira prirodnu hidratantnu mrežu i poboljšava hidrataciju kože. Glicerin i natrijev hijaluronat zadržavaju vodu u koži. Inovativna kombinacija ovih sastojaka omogućuje koži da postigne dugotrajnu i dubinsku hidrataciju. Nove AQUAporin Active formule su bez mirisa i parabena, nekomedogene i klinički dokazane.

AQUAporin Active njega prilagođena je različitim tipovima i potrebama kože. AQUAporin Active krema za normalnu i mješovitu kožu sadrži gluko-glicerol te je lagane teksture bez ulja. AQUAporin Active krema prilagođena suhoj koži sadrži gluko-glicerol, pantenol i hijaluronsku kiselinu za još intenzivniju hidrataciju. AQUAporin Active krema sa SPF 25 i UVA zaštitom učinkovito sprječava oštećenja kože koja nastaju utjecajem UV zraka. AQUAporin Active krema za područje oko očiju ublažava natečenost i podočnjake te hladi i osvježava.

Problem suhe kože lica moguće je riješiti u nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Prije svega, izbjegavajte čimbenike koji utječu na isušivanje kože. Pravilno njegujte svoju kožu koristeći preparate za njegu bez mirisa, boja i parabena. Blagi ali učinkoviti preparati za čišćenje idealan su izbor za suhu kožu.
  2. Nakon čišćenja lice je potrebno hidratizirati kako bi se reaktivirali prirodni mikroskopski kanalići odgovorni za distribuciju vode između stanica kože. Ti mikroskopski kanalići nazivaju se akvaporini i odgovorni su za optimalnu razinu hidratacije kože. Nova inovativna formula Eucerin® AQUAporin Active njege aktivira vlastiti sustav hidratacije kože osiguravajući joj tako dubinsku i dugotrajnu hidrataciju.
  3. Ne zaboravite, hidratacija dolazi i iznutra. 8 čaša vode na dan učiniti će vašu kožu blistavom, mekom i podatnom.

 

Midas Widget

Ostavite komentar