Pjesma koju ćemo sigurno pjevušiti ovo ljeto!

Proslavljena zadarska grupa „Forum“ objavila je novi singl „Najbolje godine“ koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Samo nekoliko dana nakon što je singl objavljen, mnogi već pjevuše ovaj ljetni hit koji mami osmjeh na lice.

Glazbu i tekst potpisuje Vedran Gavrić kao i aranžman uz Lea Škaru, dok je za vokalni aranžman zaslužan Rikardo Perković koji je i glavni vokal na ovom singlu.

Riječ je o lepršavom ljetnom twistu u retro stilu. Stilska poveznica s pjesmom Nene Belana „Samo me ljubi“ s kojim su nastupili na prošlogodišnjem Šibenskom festivalu te kući ponijeli nagradu za najbolju interpretaciju. Redateljsku palicu video spota i ovoga je putapreuzeo  Igor Goić koji je režirao spotove grupe Forum za dva singla koja su prethodila ovome.

Za lokaciju snimanja odabrao je prekrasnu prirodnu kulisu kampa Šimuni na otoku Pagu, kao i poznati klub Saturnus u TN Zaton nadomak Zadra. Kadrovi obiluju prepoznatljivim mediteranskim slikama i plesnom koreografijom vrhunskog, mladog plesnog para, Josipom Štulić i Marinom Lemićem.

Kroz godine, postav benda se ponešto mijenjao, uz nezamjenjive Pekotu i Perkovića, bubnjar Hrvoje Perić je tu od 1995. godine, a Ivan Županović u bandu je od 2005. godine. Ostali članovi banda su Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari te Vedran Supičić na klavijaturama.

 

Midas Widget

Ostavite komentar