Pješčane dine inspirirale Yamamay ljetnu kampanju koja zaista oduzima dah!

Yamamay summer kampanja koja je snimana u Abu Dhabiju – pješčane dine Liwa oaze, koje se prostiru na teritoriju najveće pustinje na svijetu, i nevjerojatne prirodne ljepote otoka Sir Bani Yas, poslužile su kao idealna kulisa za novu kampanju, u kojoj su glavne zvijezde preuzele uloge triju neobuzdanih i znatiželjnih istraživačica.

Abu Dhabi, tajanstvena i očaravajuća zemlja, gdje su divlja priroda i nevjerojatni krajolici prožeti rajskom atmosferom, inspiracija je za novu Yamamay ljetnu kampanju. 

Bikini model i Instagram zvijezda Alexis Ren savršeno utjelovljuje prirodni seksepil Yamamay žene, dok egzotična Španjolka Alejandra Alonso svojim samouvjerenim stavom predstavlja neobuzdanu divljinu netaknutog krajolika. Prelijepa Alice Peneaca ponosno nosi highlight komade, a njezine obline i ženstvenost savršeno se uklapaju u sliku idealne Yamamay žene koja voli svoje tijelo. Nadahnuta ljepotama safarija i putovanjem prema samim granicama svijeta, Yamamay kolekcija za ljeto 2017. osvaja stilom koji je istovremeno egzotičan, divlji i neodoljivo retro.

 

Ostavite komentar