Pet koraka za mlađi izgled!

nivea

Koja je formula za mladenački izgled bez posjete estetskom kirurgu? U ove hladne dane pogotovo je važno pružiti koži zaštitu i njegu koja joj  treba, a Nivea otkriva pet jednostavnih koraka kojima ćete postići mlađi izgled o kojem ste oduvijek sanjali.

  1. Hidratacija

Sigurno ste bezbroj puta čuli kako je važno piti puno tekućine, no upravo je hidratacija kože jedan od bitnih koraka koji daje našoj koži vitalnost te dodatnu zaštitu. Probajte uvijek imati sa sobom bocu vode kako ne biste posegnuli za gaziranim pićima koja nisu prijatelj vaše kože.

  1. Tjelovježba

Vanjski izgled ima velik utjecaj na naše psihičko zdravlje, stoga će bilo kakav oblik rekreacije imati izuzetan učinak na našu kožu. Ako niste ludi za teretanom ili pak niste tip osobe koja voli provoditi vrijeme u prirodi, pokušajte vježbati uz besplatne online sadržaje.

  1. Relaksacija

Stres je veliki neprijatelj vaše kože, stoga probajte biti što opušteniji, eliminirajte loše misli i budite pozitivni.  Yoga i meditacija su odlični načini opuštanja, a koristit će i vašem fizičkom izgledu.

  1. ncNjega lica

Ovo je neizostavan korak u borbi s borama. Kako bi vašoj koži podarili ono najbolje, posegnite za serumom kao što je Nivea Cellular Anti-Age Volume Filing Pearls, koji će učiniti vašu kožu vidljivo ljepšom te joj vratiti njen mladenački sjaj, a time ćete smanjiti i prisutnost bora na vašem licu. Također, vrlo je bitno da uvijek prije spavanja skinete šminku s lica, a tek onda njegujete kožu.

  1. Uspomene

Ništa nam neće izmamiti osmijeh na lice kao trenutak kada se sjetimo neke drage osobe. Uokvirite najljepšu i najsretniju uspomenu te ju stavite na vidljivo mjesto kako bi vas svaki dan podsjetila na vaše sretne trenutke.

Uživajte u ovim jednostavnim koracima svaki dan, a vaša koža će vam biti zahvalna 🙂

 

Midas

Ostavite komentar