Peptidi u službi očuvanja mladolikog izgleda

peptid

Očuvanje mladolikosti vaše kože možemo prikazati kao opsežan i dugoročan projekt koji ne može donijeti dobre rezultate ako se u njega ne ulože trud, znanje i kvalitetni materijali. U svom domu možete vlastoručno raditi brojne ugodne i korisne tretmane, no oni profesionalni imaju daleko kvalitetnije učinke. Za važne projekte poput izgradnje kuće uputno je angažirati stručnjake – zašto biste manje pažnje pružili svojoj koži?

Za izgradnju zategnute kože lica blistavog izgleda potrebna vam je naša ekspertiza i pomoć aminokiselina koje tvore proteine – peptida. Peptidi imaju sposobnost prodiranja u gornji sloj kože gdje zatim upravljaju funkcioniranjem stanica. Tako potiču stvaranje kolagena, dobro poznatog saveznika u borbi protiv znakova starenja.

Kozmetički salon TIA Flores u svojoj širokoj lepezi usluga nudi stručno rješenje protiv neželjenih promjena na koži. Serumi Peptidi Lift i Peptidi Supreme Lift fantastičan su alat za ublažavanje finih linija i bora obnavljanjem kolagenskih temelja. Dugoročnim korištenjem tretmana grade se strukturirana povezujuća tkiva, umanjuje se sklonost upalnim reakcijama na licu i popravlja se šteta nastala izlaganjem onečišćenju, sunčevim zrakama i stresu.

Kako biste dodatno razmazili kožu lica, preporučuje se korištenje Peptidi maske s aktivnim ugljenom. Aktivni ugljen je neštetan dodatak intenzivnog detox djelovanja koji izvlači svenečistoće iz pora ostavljajući lice besprijekorno čistim i spremnim za zdravo obasjavanje okoline.

Kako biste se tijekom ljetnog godišnjeg odmora „preporodili“ i vratili poslovnim obavezama energizirane kože i osvježenog zaglađenog lica, TIA Flores za vas je pripremila sinergijski ljetni paket koji uz spomenute Peptidi serume i masku obuhvaća profesionalne metode čišćenja i regeneracije Ap šminkanje, enzimatski peeling i mehaničko čišćenje lica.

Prepustite izgradnju mladolikog izgleda vještim rukama u salonu TIA Flores i uz pomoć peptida samopouzdano krenite u nove jesenske pobjede. Dugotrajan dobar osjećaj u vlastitoj koži cilj je u koji se itekako isplati uložiti.

Ivana Paić-Karega

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar