Partijanje na najljepšoj lokaciji na Jadranu

Još samo par dana nas dijeli od najiščekivanijeg festivala sezone – Labyrinth Open Croatia, koji će se održati od 08. do 11. srpnja u Omišu. Najpoželjnija destinacija na prelijepoj makarskoj rivijeri, atraktivan line-up s prestižnim imenima iz svijeta elektronike, techna i house-a, odlična gastronomska ponuda, zanimljive radionice i panel diskusije te najluđi boat party samo su mali dio onoga što čeka brojne posjetitelje željne zabave i vrhunskog provoda. Naime, Labyrinth Open razlikuje se od ostalih glazbenih festivala i po svojoj fantastičnoj dodatnoj ponudi, koja ga definitivno čini jednim od najoriginalnijih festivala u Hrvatskoj.

10. srpnja održati će se glazbena konferencija na kojoj će sudjelovati prominentni producenti i DJ-evi, agenti i ostali sudionici iz svijeta glazbene produkcije, a posjetitelji će iz prve ruke moći doznati sve o glazbenoj industriji, kao i male tajne uspjeha velikih majstora svjetske elektronske scene, a sve to u ležernom okruženju beach bara. Svi zainteresirani imat će tako jedinstvenu priliku sudjelovati na Q&A naziva ”The man behind the mask” i pobliže upoznati čovjeka koji se na svojim nastupima uvijek krije iza maske – njemačkog virtuoza Borisa Brejcha. Jedan od najinovativnijih minimal techno izvođača na sceni ispričat će priču o vlastitom uspjehu i putu od anonimca koji je stvarao u vlastita 4 zida do svjetski popularnog i etabliranog producenta. Tema konferencije biti će digitalna (r)evolucija, pa će najviše pozornosti biti posvećeno upravo promociji videozapisa, GIF-ovima, online časopisima i live streamovima. Na konferenciji će sudjelovati i Eugen Juriček,  predsjednik uprave Mixmag Adrie, koji će dati svoje viđenje trenutne situacije na sceni, moći društvenih mreža i audiovizualnom aspektu u karijeri umjetnika.

Tijekom festivala svakodnevno će se nuditi i mini 3-satne high tech radionice, na kojima će se moći naučiti jednostavni i efektni načini korištenja pametnih telefona. Sudionici će imati 90 minuta za snimanje materijala na samom festivalu i još 30 minuta kako bi ga uredili u kreativan i zabavan videozapis koji će im zauvijek ostati u pamćenju. A za sve ljubitelje drevne vještine opuštanja i postizanja unutrašnjeg mira i ravnoteže, svakodnevno će biti organizirana škola joge. Tri puta dnevno, svi zainteresirani imat će priliku vježbati Vinyasa jogu na pješčanoj plaži kampa i doživjeti nevjerojatno iskustvo uma i tijela. Pranayama – tehnike disanja i asana – položaji, bit će najbolja priprema za duge noći ispunjene plesom.

Ako ovo ljeto želite partijati s rasplesanim istomišljenicima iz cijelog svijeta, čuti fenomenalne DJ-eve i producente na jednom mjestu, sudjelovati na sjajnim radionicama i panel diskusijama, naučiti nešto novo i pritom se zabaviti kao nikad u životu, a sve to na najljepšoj lokaciji na Jadranu, ne dvojite više ni trenutka i nabavite svoju ulaznicu za festival, kojeg već sada nazivaju najboljim festivalom ove sezone na Jadranu. Kupnja ulaznica moguća je na Entriu: https://www.entrio.hr/event/labyrinth-open-croatia-2017-4082, kao i na službenoj stranici festivala: http://www.labyrinthopen.com/, na kojoj možete saznati više informacija.

A.M.

 

Ostavite komentar