Palmers – sinonim za sofisticiranu vezu žene i donjeg rublja

Nježan dodir meke svile i fine čipke idealan su odabir za iznenađenje pod borom.

Kada biraju svoje donje rublje, većina žena na prvo mjesto stavlja udobnost, ali u jednakoj mjeri žele biti zavodljive i senzualne svojim muškarcima u ovo doba godine, vrijeme darivanja i ljubavi.

 

Stoga je Palmers, poznati brand donjeg rublja objedinio oba kriterija za nadolazeće dane darivanja i predstavio ženstveno donje rublje visoke kvalitete u kojem će  svaka žena zasjati s pravom dozom šarma i neodoljive privlačnosti.

Palmers  donje rublje čini kontrast između zimske idile i snažne senzualnosti naglašavajući pritom omiljene boje za ovaj dio godine, od vatrene crvene koja će zasigurno donijeti tračak sreće u novogodišnjoj noći do tajanstveno zavodljive crne prožete srebrnim nitima  ili  nježne bijele pronašli smo u  raskošnim modelima s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

Sexy ili romantično, kakvo donje rublje biste vi odabrali?

Mi dajemo glas rublju koje savršeno utjelovljuje ženstvenost i sofisticirani seksipil.

Darivanje je već započelo, a ideje najboljih darova koji će izmamiti osmijeh na licu vaših ljepših polovica možete pronaći već sada u Pamers trgovinama.

Styling za editorijal, dostupan u novom broju magazina Grazia, potpisuje Petar Trbović, šminku Dajana Pajkić, frizuru Mijo Majhen, a fotografiju Jelena Balić.

Ostavite komentar